ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

HATALI YAPILAN İŞLEM HK.

• mrcreative1
    Konu: 1 Yanıt: 2
    16 JFP
    Kazanılan Rozetler

Yıllardır kullandığım TheBlackout oyuncu adlı hesabım inceleme ve araştırma nedeni ile ban yemiş yaklaşık 40 bin jp aktarımı yaptığım ve daha kullanmadığım öylece duran hesabıma hevesle girdiğimde hayal kırıklığına uğradım bunca hile varken bunlara müdahale edilmiyorsa ve hala oynayan biz temiz olan oyunculara haksız şekilde işlem yapılıyorsa vlp gibi yasa dışı olan programları hala oyun içerisinde satışını yapan hesapların ceremesini biz çekiyorsak bence oyun görevlilerinin önce kendilerini sorgulamaları sonra da sistem hakkında bir çözüm bulmaları gerek. Hak yemenin ne denli cezasının olduğunu hayat bir şekilde karşınıza çıkaracaktır. Umarım başıma gelen bu olayın olumlu anlamda bir dönüşü olur. Ve benim gibi olan diğer temiz oyuncular için de bir çözümü olur. Boş gerçi zahmet edip kontrol etme gereksinimi bile duymayacaklarını düşünüyorum bu yazdıklarımın. Ekran görüntüsü aşağıda mevcuttur;cdn.phototourl.com/free/2026-08-21-bda3c0fa-0971-443d-bc4f-b06956f5c86b.png

0

21.8.2026

Link kopyalandı.
  • mrcreative1
    Konu: 1 Yanıt: 2
    16 JFP
    Kazanılan Rozetler

Bakın atılan herhangi bir konuya cevap olarak otomatik mesaj atılıyor. Hokkabazlığı bırakın insanların sorunları var bunları çözmek için çokta güç olmayan bi çaba sarfedin.

0

21.8.2026

Link kopyalandı.