ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Haksız Yere S48 Banı Yedim

• DeliNarkoz3322
    Konu: 1 Yanıt: 2
    16 JFP
    Kazanılan Rozetler

Sayın Adnan Satar ve JOYGAME OYUN VE TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ Ekibi;

Onur Ünlü;Emre Yenidoğdu ve Yüzlerce OG ve TY*ler Sizlere sesleniyorum.
    Haksız yere hesabımı inclemeye aldınız size kaç defa ulaşmaya çalıştım aradım yazdım ama nafile cevap bile veremediniz mail attım aynı şekilde.Sayın Joygame Ekibi 2010 dan beri oyunu oynuyorum ve milyonlarca jp yatırımı ve harcama yapmışımdır bu kadar emek hiç olmamalalı haksız yere s48 yiyenler adına konusuyorum 3.parti kaçak jp vs değil ben bu oyuna yıllarımı verdim BATTLEEYE* gibi otomatik ban atan arka planda zararlı yazılım gören bir anticheate hesabımı yedirmem sonuna kadar uğraşıcağım ofisinize ziyaret ediceğim pes etmiyeceğim burda yılların kaybı var kusura bakmayın bunu yapmaya hakkınız yok kimsenin parası zamanı boş yere değil bu oyunu oynuyoruz diye bana ban atamazsınız en azından attığım taleplere bakın öyle banlayın beni emeklerimi verdim bu oyun içins kolay kolayda vazgeçmem SAYIN JOYGAME EKIBI...

0

8.1.2026

Link kopyalandı.
  • uyegirisiq
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Kazanılan Rozetler

BENDE AYNI ŞEKİL SEBEPSİZ YERE S48 HATASI YEDİM BUNCA EMEK BOŞA GİTMEMELİ

0

8.1.2026

Link kopyalandı.
  • proking2829
    16 JFP
    Kazanılan Rozetler

BENDE AYNI ŞEKİLDE YEDİM

0

10.1.2026

Link kopyalandı.
  • DeliNarkoz3322
    16 JFP
    Kazanılan Rozetler

DeliNarkoz3322 dedi ki;

Sayın Joygame Ekibi; 

Boyle bir şey olamaz oyuncularınıza 2 kere ban atıyorsunuz 2 hafta açıldı tekrardan ben yedik bu oyunun büyük bir oyuncu kitlesi olmasını istiyorsanız banları kaldırmaınız gerekiyor 10000 kişinin hesabı kapandı yazıktır günahtır....

0

25.1.2026

Link kopyalandı.