izlediğiniz için teşekkürler :) devamı oyunda :D ekleyin : ZhrytAndGeul
Öncelikle Video Güzel Fakat Daha Güzel Olabilirdi Tabii Şunlar Olsaydı;
-HT Modundasın 10 Kill Açmıssınız.
-Rakip Oyuncular Nedense(!) Seni Görünce Elleri Titriyor Sanırım.
-Rakip Oyuncular Sana Değilde Dağa Taşa Sıkıyor ve Sağa Sola Zıplıyorlar İlginç
Kısacası Güzel Deneme Fakat Bunu Arkadaşlarını Toplayıp Sana Ateş Etme Diyip Videoya Almak Yerine Kendi Emeğinle Gir Normal Bir Odaya Adam Gibi(!) Bileğini Konuştur.Örn : Taşköy 1x7 <------- yada --------->Rip Sniper Montage Gibi.
Eleştirmiş Gibi Oldum Fakat Benim Gördüklerim Bu Kardeşim Kusuruma Bakma.
İyi Oyunlar/Forumlar..
Bu yazıyı yazarken hangi kafayla yazdığını anlamadım kardeşim ama baya kıskanmışsın anlaşılan :)) eleştirilerin için ayrıyeten teşekkür ederim , şimdi eleştirilerine gelirsek;
1-Odayı ben kurmadım denk geldi girdim 10 kill olduğunu bilmiyordum
2-Rakiplerin elinin ayağının titremesini bilemiyicem isimleri net çıkmış kendin mesaj at sor
3-Rakiplerin dağa taşa sıkmasından bahsetmişsin , valla onuda onlara sorucaksın
4-Oyuna tek başladım , kimseyle herhangi bir arkadaşlığım bulunmamakla birlikte , anca böyle bişey için senin gibiler uğraşır kardeşim , ben sadece Allah'ın bana verdiği bu bileği hakkıyla kullanmaya çalıştım , ama iftiraların sonu tükenmez, bileğine güveniyosan nickim belli arkadaşlık davetini bekliyorum
Öncelikle Benim İftira Atma gibi bi niyetim yok bunu izleyen 10 playdan 8 yada 9 u bunu anlar şimdi senin dediğin olsun onu bunu geçtim
-Video Tam Olarak 9:59'da Başlıyor+10 kill ve ne hikmetse adam azının içinde doğmasına rağmen seni vurmayı bırak kurşun deydirmiyor çünkü Ateş(!) bile etmiyor :)
Bu Sadece bir eleştiridir ve benim amacım sana iftira atmak veya kıskanmakla alakası yok sadece gördüğümü ve düşüncelerimi belirtmek istedim.Eğer durum söylediğimin tersiysede kusuruma bakma ben sadece gördüklerimi ve düşündüklerimi yazıya döktüm.
Oyunda beni bilen biliyor , zaten bu demo'm kapalı betadaykendi , oyunu bilmiyor olabilirler , bende zaten şaşırdığım için kaydetmiştim , forumda da böyle bir bölüm görünce videoya kaydetip atmak istedim . Dediklerin asılsız , kendileriyle hiç bir alakam yoktur. Eleştirilerinde haklısın evet adamlar kötü oynamışlar ama bu beni bağlamaz ben oyunuma bakarım . ( bu arada sende oyunun nadir iyi oynuyan oyuncularındansın , Gümrük haritasında , o yukarı çıktığın zaman seni vurabilen bi bendim hatırlatırım :) , sende harika oynuyosun kardeşim oyunda başarılarının devamını dilerim. )