ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Yardım Edin Lütfen Oyun Açılmıyor :(

• nCaHeMan
    Konu: 1 Yanıt: 2
    16 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Merhaba iyi günler..ben rip final bullet isimli oyunu laptobumda windows xp uzerınden guzelce oynayabiliyordum masaustu bilgisayarım uzun zamandır yoktu geldi.Şimdi masaüstü bilgisayarımda oyun açılmıyor 10 keze yakın silip yükledim ama aylardır bir çözüm bulamadım yardın edin lütfen :( ASIL KONU: Oyunun yaması felan yüklendikten sonra oyun başlat butonuna bastıktan sonra nprotect felan geçtikten sonra oyunun penceresi geliyor.Fakat pencereyi çok kez 2 saat kadarda beklesem siyah şekilde hiçbir izlenim hali olmadan duruyor...Mouseyle pencerenın herhangı bır yerıne felan tıkladığımda ise bana oyunun yanıt vermediğini söylüyor.OYUNA GİREMİYORUM YETKİLİLER VE YARDIM SEVER KARDEŞLERİM YARDIM EDİN :/  BİLGİSAYAR SİSTEMİM : Windows 7- 32 bit- SP1- Intel Pentıum CPU 3.00 GHz- 1GB RAM- ATI RADEON 9550

0

28.5.2015

Link kopyalandı.
  • nCaHeMan
    Konu: 1 Yanıt: 2
    16 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Yardım edin lütfen :(

0

28.5.2015

Link kopyalandı.
  • AzmicanY
    Konu: 25 Yanıt: 196
    1162 JFP
    Moderatör
    Kazanılan Rozetler

Merhaba nCaHeMan,
    Konu uygun kategoriye taşınmıştır. Forum kurallarımızın 9. maddesine göre;

9. Forumları kullanırken konular, ait oldukları bölümlere açılmalıdır. Bu tarz konular;

* Forum yönetimi tarafından gerekli konu taşınabilir veya silinebilir. Üye uyarılır.
    * Üye aynı ihlale devam ediyorsa 7 gün ila 15 gün arasında uzaklaştırma cezası alır.

Sorununuza gelecek olursak, aldığınız hatanın ekran görüntüsünü alarak destek ekibimize iletiniz.
    İyi eğlenceler dileriz.

0

29.5.2015

Link kopyalandı.