ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Wall yok Gözcü var - Gir içeri

• Ivan
    Konu: 6 Yanıt: 23
    144 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Yahu zırh alıyorlar tank gibi dolaşıyolar slotları açıyorlar tüm özellikleri kullanıyolar hadi bunada eyvallah ee arkadaş bari yerimizi görmesinlerde bi şansımız olsun allah allah.

0

18.3.2015

Link kopyalandı.
  • DarkC00L
    Konu: 6 Yanıt: 27
    171 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Hile yapması basit birşey önemli olan sistemdeki güvenlik duvarını kırmak.1 kere kırdınmı zaten istediğini yaparsın.Joygame zaten hile kullanmayın diye size gözcü olsn karakter renklendirmesi olsun.Herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmüşler oyunu açarken.Bir ne yaparsak herşeyden para kazanırız demişler.Vallah ne diyeyim % 100 kazanç sağlamışlar oyundan.Bu kadarda insan sömürülmez.Oyun parası ile alınan silah ile risk ile alınan silahların arasındaki farklara bakarsanız zaten anlarsınız.HK416 da fazla bi fark yok ama diğer silahlarda aşırı fark var.Oyunda fazla oyuncu yok zaten max 500 kişi.hile kullanan 50 kişi.Hile oldugunu adamın anca göz göre göre duvar taraması ve duvar izlemesinden anlarsın başka türlü anlayamazsın bu kadar basit.Duvardan mermi sekme ve geçme olan bir oyunda ne ararsınki :)Aşırı farklı yapmışlar bağri duvarları kaldırsalarda herkes eşit olsa daha fazla zevk verir oyyunculara.Gidip cs oynayın  bağri adam akıllı zevk alırsınız oyundan.Türkiye adam akıllı bi firma var oda lol getirdiler adamlar verdikleri emeğin hakkını alıyolar helal olsun.Öyle bir firma FPS oyunu getirse.Emin olun hileye başvuran insan sayısı % 1 kadar iner.

0

18.3.2015

Link kopyalandı.
  • RosireaS
    Konu: 9 Yanıt: 30
    207 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

Aslında haklısınız kardeşlerim...!
    Ben HİLE kullananlardan nefret eden bir oyuncuyum...
    Fakat adamlar şöyle düşünüyo GÖZCÜ (RİSH) ile satılıyo...
    Para verene kadar WallHack indiririm oynarım diye düşünüyolar bence...
    Bende GÖZCÜ eşyasının kaldırılması görüşündeyim...
    Sesimizi duy oyun yönetimi ;)

0

18.3.2015

Link kopyalandı.
  • Ivan
    144 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Aynen öyle dostum oyunda böyle bir özellik varken wall hack kullananlara niye kullanıyorsun diyemezsinki.

0

20.3.2015

Link kopyalandı.
  • hunter3467
    Konu: 6 Yanıt: 20
    126 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

mahmut haklısın kardeşim,bana kalırsa gözcü marketten kaldırılmalı,bakalım ozaman bahaneleri ne olucak su oyunda süphelendigim okadar insan varki hatta emin oldugum bişey demiyoruz sineye cekiyoruz,Gözcü Marketten kalksın...
    Denqesıs

0

25.3.2015

Link kopyalandı.
  • Ivan
    144 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Acayip soğumaya başladım oyundan yasin abi olcak gibi değil.Böyle giderse oyunun sonu S2 den beter olucak.

0

25.3.2015

Link kopyalandı.
  • hunter3467
    Konu: 6 Yanıt: 20
    126 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Bende bu kanıdayım Hergün yeni oyun arayısındayım

0

25.3.2015

Link kopyalandı.
  • Ivan
    144 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Dün beraber oyundaydık sende gördün adamları rahat rahat izliyorlar ne güzel.

0

30.3.2015

Link kopyalandı.