ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Wall yok Gözcü var - Gir içeri

• Ivan
    Konu: 6 Yanıt: 23
    144 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Arkadaşlar ben İvanDrago bugün oyunda karşılaştığım bir kaç kişiden bahsedicem taş köyde bir arkadaş gözüme çarptı hiç ses kasmadan takır takır adamların yerlerini görüyordu haliyle şüphelendim ki bi diğer arkadaş o kişiye sende wall var dedi o arkadaşın verdiği cevapta bende gözcü vardı tabi bize diycek bi laf kalmadı.
    Yahu allah aşkına böyle birşey olabilirmi arkadaş adamlarda hile varsa bile kanıtlıyamayız ki gözcü olmasa o adam öyle rahat rahat oynuyamaz tamam rip final bullette farklı olsun diyorsunuzda arkadaş böyle bir saçmalık olabilirmi biraz mantık yahu gözcünün wall hackden farkı varmı allah aşkına ? Biri uzağıda gösteriyor diğeride 5 metre çevresini lütfen benle aynı fikirde olan arkadaşlarda görüşlerini bildirsin biliyorum ki bu konudan şikayetci olan bir çok insan var.Bu konuyu sohbet amaçlı açıyorum varsa bu konuda bir yanlışım düzeltin ama ben bu sistemi aşırı derecede gereksiz buluyorum.

0

17.3.2015

Link kopyalandı.
  • AkifD
    Konu: 13 Yanıt: 177
    808 JFP
    Asteğmen
    Kazanılan Rozetler

Oyunda anti wall sistemi vardır yani wall hack gözcü ile aynı mesafeyi görebilmektedir :) demoları desteğe iletirsen envanter kontrolu yapılır zaten :)

0

17.3.2015

Link kopyalandı.
  • Ivan
    144 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Kendi ağzınla söylüyorsun allah aşkına böyle birşey olabilirmi ? :) Mantıklımı ?
    Yahu şunca yazdıklarımdan çıkardığın cevap şumu dostum yapma gözünü seviyim

0

17.3.2015

Link kopyalandı.
  • alikemal3416
    Konu: 7 Yanıt: 57
    310 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

Eğlence olarak gözcü güzel birşey :) yer göstermesi rahat rush atma gibi fakat dediğin gibi fps oyunlarında alıştığımızın dışında şahsi fikrim kaldırılması gerek bence....

Hile olayına geldiğimde biz oyuncuların hatası şu adam hile kullanıyor belli fakat oyuncunun içinden geçen şu -benmi uğraşacam og uğraşsın diyedir...Demek istediğim kardeşim al demo şüğhe duydugun yeri fraps ile çek yolla gereği elbet yapılır.Oyunu sabote edenleri tutacaklarını sanmam...

0

18.3.2015

Link kopyalandı.
  • Ivan
    144 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Dostum Akifd arkadaşımızında dediği gibi wall hack gözcü ile aynı mesafeyi görebiliyormuş.Yahu ozaman gözcü nasıl yasak değilde wall hack yasak madem aynı işlevi görüyor ? Son sözlerine gelirsek açıkcası bugün benim aklımdan geçen şuydu adamdan şüphelendigimde demosunu kaydedip şüphelendiğim yerleri kesip atıcaktım fakat o arkadaş bende gözcü var diyince benimde aklımdan şu geçti -Eğer gerçekten gözcüsü varsa boşa ugraşmış olurum ne gerek var.Eğer gözcü cidden Akifdnin dediği gibi wall hackle aynı işlevi görüyorsa kusura bakmayın ama wall hack kullananlarda suç aramayın.

0

18.3.2015

Link kopyalandı.
  • alikemal3416
    Konu: 7 Yanıt: 57
    310 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

Yani şuanda tüm hileleri denedim nasıl açıldığını ve nasıl kullanıldığını ticket olarak attım...Hile korumasından dolayı fazla mesafe göstermiyor zaten dediği gibi olmasada yani 5 m belli bi mesafede gösteriyor...Tek temennimiz hilelerin çıktıkça fixlenmesi..

0

18.3.2015

Link kopyalandı.
  • Ivan
    144 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Ozaman sana ve bu yazdığımı okuycak herkeze soruyorum gözcünün wall hacktan farkı nedir ?

0

18.3.2015

Link kopyalandı.
  • dangerofdead1
    Konu: 14 Yanıt: 42
    323 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

herkes adam olsun ses kassın pay to play'a dönüştürdüler oyunu

0

18.3.2015

Link kopyalandı.