ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

wall hack

• kujanq
    Konu: 3 Yanıt: 12
    75 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

arkadaşlar bi deomo aldım ama nasıl ekliyeceğimi bilmiyorum arkadaş videoda göründüğü gii wall hack kulanıyor yardımcı olursanız sevinirim

0

8.5.2015

Link kopyalandı.
  • kujanq
    75 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Sayın admin ! burada hileli arkadaşın videosunu paylaşacağım herhangi bi sıkıntı olur mu ve ayrıca bu arkadaşın videosunu e-posta olarakda yollayacağım lütfen gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

0

8.5.2015

Link kopyalandı.
  • Lyra
    Konu: 0 Yanıt: 96
    294 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

Merhaba kujang,

Forum içerisinde küfür, hile vb. durumlarla ilgili ekran görüntüsü ve video paylaşmak yasaktır. Demolarınızı bir video kayıt programı ile kayıt ederek youtube'a yükleyiniz. Destek sistemine talep açarak videonun linkini talebinizde belirtiniz. Destek ekibi gerekli cezaların verilmesini sağlayacaktır.

Destek sistemine buradan ulaşabilirsiniz.

Keyifli oyunlar dileriz.

0

8.5.2015

Link kopyalandı.
  • kujanq
    75 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

fraps ı önermişsiniz ama sadece 30 sn video alabiliyorum bu arada kimsenin aklında şüphe kalmasın diye en az 3-4 dk lık video  yüklemek istiyorum bana önereceğiniz herhangi bi program var mı?

0

8.5.2015

Link kopyalandı.
  • Lyra
    Konu: 0 Yanıt: 96
    294 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

Merhaba kujang,

Video kayıt almak için internet üzerinden bulabileceğiniz birçok program mevcut, sizin için uygun olan bir programı satın alarak veya varsa ücretsiz olarak indirerek kullanabilirsiniz. 

Keyifli oyunlar dileriz.

0

8.5.2015

Link kopyalandı.
  • AkifD
    Konu: 13 Yanıt: 177
    808 JFP
    Asteğmen
    Kazanılan Rozetler

kujanq dedi ki;
    fraps ı önermişsiniz ama sadece 30 sn video alabiliyorum bu arada kimsenin aklında şüphe kalmasın diye en az 3-4 dk lık video  yüklemek istiyorum bana önereceğiniz herhangi bi program var mı?

Bandicam kullanabilirsin 10 dk kayıt sınırı var lisanssız

0

9.5.2015

Link kopyalandı.
  • KeshTurkLesh
    Konu: 2 Yanıt: 5
    35 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Herkese merhaba 

Buradan Fraps Full Sürümnü İndirebilirsin:http://www.mediafire.com/download/h7zu4kjs29zskg2/Fraps+Full+S%C3%BCr%C3%BCm+3.5.99.rar Bi Teşekkür Eksik Etme ;)

0

9.5.2015

Link kopyalandı.
  • kujanq
    75 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

teşekkür ederim arkadaşlar:D ama videoyu eklemmemize izin vermiyorlar youtubeden izleyin arkadaşı :D

0

9.5.2015

Link kopyalandı.