Joygame ekibi bunların önüne geçmiycekseniz,kusura bakmayın ben ve benim gibi nakit yatıran ekibim bu oynunu oynamıycaz,ben her ay 300 400 tl nakit yatıran bir insanım,senin savunamadıgın oyuna neden para yatırayımki ?
http://ripfinalbullethileindir.blogspot.com.tr/2014/12/cmmlkc-finalbullet-v3-tum-sistemler.html
oyundan uzaklastırmak cözüm deilki,acıkcası hile kullananda suc yok,senin güvenlik duvarını aşıp bu hileyi aktive edebiliyorsa bu insan bu senin ihmalligindendir,demekki güvenlik duvarın bu oyunu koruyamıyor,bakın oyunu sevdim ve begendim sonu s2 gibi olacaksa yazık bir dahada joygame sitesine dahi girmem günah kardeşim onca para kazandırıyoruz sizlere
hunter3467 dedi ki;
oyundan uzaklastırmak cözüm deilki,acıkcası hile kullananda suc yok,senin güvenlik duvarını aşıp bu hileyi aktive edebiliyorsa bu insan bu senin ihmalligindendir,demekki güvenlik duvarın bu oyunu koruyamıyor,bakın oyunu sevdim ve begendim sonu s2 gibi olacaksa yazık bir dahada joygame sitesine dahi girmem günah kardeşim onca para kazandırıyoruz sizlere
Oyunun guvenlık duvarı oldukca başarısız gucellemeler sızlerın dedıgı gibi fıxlenıyorsa cok agır ıslıyor bu sıstem oyunda hıle kullanan tanıdımız ınsanlar var ve 1 aydır calısan hıleler bulunmakta bunlarla ılgılı ınsanlar kotu yorumlar yaptıgında kaldırıp ortpas etmek yerıne forumdan uzaklastırmak vesayre gıbı cozumlerden zıyada halledemedınız bır sorun oldunda oyunculardan yardım ısteye bılırsınız bence kımse sızı hıle var dıye suclamıyacaktır mutlaka olucaktır sadece ınsanlar oyunu duzeltmek ıcın cabalayan bırılerını gormek ıstıyor karsılarında hıc bır sorun yok dıyen bırısını degıl. Oyun oldukca guzel ve basarılı ılerde nakıtın daha onemlı bı hal alıcagını hepımız bılıyoruz sadece rıcamız verılen nakıtler emekler heba olmasın.. Oyunda hala buglu rishle yapılmıs hesaplar bulunmakta bıze bunların affedılecegı yerıne tespıtı halınde geregının yapıcagını soylemenız daha guzel olurdu tesskurler. [VIP-PicH]
Eski bi sistem bu güvenlik duvarını kullanan tüm oyunlara hile vs şeyleri fixlesende daha önce aşmış birisi için tekrardan yenilemesi uzun sürmez.İnjektörü tamamen engellemesi gerekiyo.Oyun açılmadan önce 2 ay reklamını çok yaptılar.Bende çok büyük bir oyun olcak sandım sonra güvenlik duvarını öğrenince hile eksik olmaz dedim.Yine iyi sadece wall hack yapmışlar birde anventer hack yaymamışlar.Eleki ozaman oyun çekilmez hale gelir.1-2 kişide gördüm sadece şuana kadar oyunda envanter hack kullanan.Yazınca direk çıktılar oyundan.
Max 1000 kişilik bir oyun o kadar reklam yapıldıktan sonra bu kadar az bir user olması oyunun tutmamış olduğunu gösterir.Çoğu kişi oyuna o kadar para yatırdıktan sonra bırakamaz.
Sadece oyunda şunu sevdim hile yapmaklan uğraşmayın biz size zaten hile sunuyoruz.Düşman Bulucu,Rakiplerin renkli olması,Bombayı attıktan sonra nerden geldiğini görme,biri seni vurduğunda adamın yerini belli etmesi,En ilgincide mermilerin sekmesi ve geçmesi en çok.Sürekli aynı oyunlar var diyolar farklı oyun yapmak istedik ondan böyle bi özellik koyduk diyolar.Oyuna bi girin saçma sapan yerlerden mermi geçiyo.Sabit durunca mermi işlemiyor ama kaçmaya çalıştıgında eleki zıplarsan duvar arkası nerde olursan ol mermi direk delip geçiyo.Bu şekilde devam ederse.Max 1 yıla bu oyunda tarihe gömülür.Esports için yapılan bir oyun da böyle bi özellik ne kadar iyi olur bilemiyorum.Turnuvaya katılan oyuncuların oyuna niye girmiyor.Şimdi derler profesyonel oyuncular onlar.Diğer oyunlarda profesyonel oyuncular sadece turnuva zamanlarında 1 hafta 10 gün 1 ay öncesindenmi çalışmaya başlıyolar?
hsynyanmaz dedi ki;
Oyunun guvenlık duvarı oldukca başarısız gucellemeler sızlerın dedıgı gibi fıxlenıyorsa cok agır ıslıyor bu sıstem oyunda hıle kullanan tanıdımız ınsanlar var ve 1 aydır calısan hıleler bulunmakta bunlarla ılgılı ınsanlar kotu yorumlar yaptıgında kaldırıp ortpas etmek yerıne forumdan uzaklastırmak vesayre gıbı cozumlerden zıyada halledemedınız bır sorun oldunda oyunculardan yardım ısteye bılırsınız bence kımse sızı hıle var dıye suclamıyacaktır mutlaka olucaktır sadece ınsanlar oyunu duzeltmek ıcın cabalayan bırılerını gormek ıstıyor karsılarında hıc bır sorun yok dıyen bırısını degıl. Oyun oldukca guzel ve basarılı ılerde nakıtın daha onemlı bı hal alıcagını hepımız bılıyoruz sadece rıcamız verılen nakıtler emekler heba olmasın.. Oyunda hala buglu rishle yapılmıs hesaplar bulunmakta bıze bunların affedılecegı yerıne tespıtı halınde geregının yapıcagını soylemenız daha guzel olurdu tesskurler. [VIP-PicH]