ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Tek Derdimiz.

• Psycho
    Konu: 2 Yanıt: 2
    35 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Günümüz oyunlarında oyuncuyu oyundan soğutan ve oyunun seviyesini düşürüp oyuncu kaybına neden olan en büyük etken sizde taktir edersiniz ki hiledir.Bu hile vb yazılımlar Joygame firmasının baş belası olup çıktı.Firmanın oyunlarından S2'nin şuan ki vaziyetini bilen bilir.Oyunda kaliteli oyuncu sayısı hatsafhada az.Hile kullananlar dışında oyuna girenler pek nadir.Bir oyunda en az 3 veya 4 kişi hile kullanıyor.Siz de taktir edersiniz ki bu şekilde oynanan oyundan zerre miktarda zevk alınmaz.İkinci bir oyun ise ''WolfTeam'' bu oyun firmanın en bebeyimsi en göz nuru oyunu.Fakat bundan aylar önce oyunda hilesiz oyuncu görmek ciddi anlamda zorlaşmıştı ve çok oyuncu kaybına uğramıştı.(şuan ne durumda bilmiyorum çünkü o illet beni oyundan soğuttu)Şu günlerde oynadığım oyunlardan biri de ''R.I.P'' bu oyundan gayet memnun kaldım.Güzel ve etkileyici bir oyun.Elbette bu oyun 1 veya 2 ay sonra hile vb yazılımların saldırısına uğrayacak.O yüzden şimdiden bir duyarlılık göstererek duvarlarımızı sağlam örelim.Eğer bu yazılanları okuyan yetkililer olur ise bu hem onların hem bizim yararımızadır.Eğer bu oyunda hileye ciddi anlamda yer verilmezse veya hileye kesinlikle taviz verilmezse bu oyunda uzun zaman geçirecek olanlardan olacağım.Yok eğer 1 ay hile olur 1 ay olmazsa kısacası hile denen illet bu oyuna da musallat olursa.Ben Super Mario oynamaya tekrar başlayacağım.Tek derdimiz budur.

0

20.12.2014

Link kopyalandı.
  • Revival07
    Konu: 45 Yanıt: 242
    1281 JFP
    Albay
    Kazanılan Rozetler

iLK +1 benden kardeşim güzel yazmışsın katılıyorum haftalık güncelleme fixleme vs hilenin önünü kapatacaktır en azından minimum seviyeye indirecektir

0

21.12.2014

Link kopyalandı.
  • PIXELLL
    Konu: 14 Yanıt: 77
    419 JFP
    Moderatör
    Kazanılan Rozetler

Merhaba,

Görüş ve önerileriniz bizler için değerlidir.

Forumda açılan her konu, ekiplerimiz tarafından incelenmektedir.

Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.

0

21.12.2014

Link kopyalandı.