ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

TAM SÜRÜM MÜ GELİYOR YOKSA :)

• GorkemuraL
    Konu: 6 Yanıt: 23
    132 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

•  
    • ​BU OYUN GİRİŞ HATASI HERKESTE VAR OYUNDAN ÇIKANLAR TEKRAR GİREMİYOR ACABA TAM SÜRÜM GELİYORMU :) HAZIRLAYIN RİSHLERİ :):D

0

20.12.2014

Link kopyalandı.
  • Frant1c
    Konu: 3 Yanıt: 10
    60 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Ben pek ihtimal vermiyorum. Sebebi ise, böyle bir şey olacaksa önceden duyurusu ve reklamları yapılırdı. Joygame'in şu ana kadar reklamsız bir şey yaptığını gördünüz mü? Ayrıca tamda etkinlik olduğu günlerde asla yapmak istemezler böyle bir şey. Ya etkinliğin öncesinde olurdu, ya da sonunda olacak. Dediğmi gibi ben ihtimal vermiyorum. Acil bakım gibi bir şey galiba. Habersiz olduğuna göre

0

20.12.2014

Link kopyalandı.
  • muratlale1905
    Konu: 1 Yanıt: 2
    16 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

oyun cok sacma yerlere geldı oyundan atma muhabetı oyunu cok sıkmaya basladı oyunun tam ortasında cocuhun bır tanesı gelıp senı atabılıyor ben her oyun sonrası demo alıyorum saten bana cok hıle dıyen arkadaslar war admınler gırıp oyunuma bakabılırler demoları ızleye bılırler HaTTa admınlerden bırı bana ceza alacaksın bıle dedı ama Hıcbı sorun yok oyun bole dewam ederse bız takım olarak bırakmayı dusunuyorz Hep aynı sorunlarla karsı karsıya kalıyoruz bu hıle muhabbetını kaldırın artık oyun oynamayı bılmeyıp daha yenı baslayan 1 ınsanla 1 ay oynayan ınsan bır tutulmaz bence artık hıc bır odada gırıp oynayamıyorz oyun cok sacma bı hale geldı  bunun uzerınde calıssanız daha ıyı Joygame Oyununun genelınde hıle war saten bunu herkez bılıyo ama kullanmayıp hıle muhabbetı goren ınsanlar war Sız buyuk bı oyun sahıbızınz bunun uzerınde calısırsanz daha ıyı olucaktır Wolftıme De saten hile coktu bu yuzden cok kısı bıraktı wee suan oyun sarmıyo kımseyı oynayan kısılerde 12 13 yasında cocuklar  Bence bu konu hakkında bı ılgılenmeyı dusunun ......

0

20.12.2014

Link kopyalandı.