ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Sizce oyunun eksikleri nelerdir? Neler bekliyorsunuz?

• Renkod
    Konu: 2 Yanıt: 12
    65 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Arkadaşlar, herkese merhaba. Başlıkta da yazdığım gibi oyun içinde eksik bulduğunuz veya olmasını istediğiniz şeyleri bu başlık altında toplamak istiyorum. Şuan içinizden ne geliyorsa bu konu altında paylaşabilirsiniz. Bu şekilde biz üyeler ve adminler arasında bir bağ kurmuş olacağız. Şimdiden kolay gelsin, tekrar buradan görüşelim.

0

2.12.2014

Link kopyalandı.
  • blltknr71
    Konu: 4 Yanıt: 29
    148 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

en başta KESİNLİKLE Hile olayına bi çözüm bulunmalı.girdiğim 4 odadan 1nde kesinlikle hile var.mesela ORİGİNALS klanından ORGN-Pachine.Yetkililer biraz vakit ayırırsa şu konuya oyun kurtulur ama geç kalırlarsa bu oyun 1-2 aya kadar oyuncusu kalmaz.oynayanlarda hep hile olur.KESİNLİKLE HİLEYE ÇÖZÜM BULUNMALI KULLANANLARIN HESAPLARI BANLANMALI...

0

2.12.2014

Link kopyalandı.
  • Revival07
    Konu: 45 Yanıt: 242
    1281 JFP
    Albay
    Kazanılan Rozetler

Şu zırhları rütbe atlayınca değil de marketten alabilsek çok hoş olacak ya da verdikleri zırhlarrın süresi uzun olsun mesela 5 gün olsun ne var yani . Ha bir de oyunda düşen kutu sayısı çok az abi

0

3.12.2014

Link kopyalandı.
  • DarkC00L
    Konu: 6 Yanıt: 27
    171 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Bu demo sistemi sadece kayıt eden kişinin pc sinemi kayıtlı oluyor.Oluyorsa sadece video kaydını kolaylaştırır bu hile kullanımını engellemezki.
    Awp dışındaki silahların mermilerinin duvardan sekmesi saçma.Adamlar wh var üstüne üstün duvar tarıyolar utanmadan bide bu özellik süper diyip dalga geçiyolar.
    Awp nin 2. zoom hassasiyetinin ilk açıldıgı zoom ile hassasiyetinin aynı olması gerekiyor anlamış değilim özellik koymamışlar zoom için ilk zoom ile 2. zoom arasında 2 kat hızlanıyor.
    Awp lerin zoom şekilleri değişmeli nokta anlaşılmayacak kadar küçük.
    Oyunda ses kasmak imkansız gibi bişey 1 metre yaklaşması lazım.Shitf tuşuna basarak yürüyorum kendi sesim gelen adamın sesinden daha ağır basıyor adamın sesini duyamıyoz.
    Oyunun çok eksiği var inş. bu eksikleri düzeltirler.

0

3.12.2014

Link kopyalandı.
  • blltknr71
    Konu: 4 Yanıt: 29
    148 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

DarkC00L dedi ki;
    Bu demo sistemi sadece kayıt eden kişinin pc sinemi kayıtlı oluyor.Oluyorsa sadece video kaydını kolaylaştırır bu hile kullanımını engellemezki.
    Awp dışındaki silahların mermilerinin duvardan sekmesi saçma.Adamlar wh var üstüne üstün duvar tarıyolar utanmadan bide bu özellik süper diyip dalga geçiyolar.
    Awp nin 2. zoom hassasiyetinin ilk açıldıgı zoom ile hassasiyetinin aynı olması gerekiyor anlamış değilim özellik koymamışlar zoom için ilk zoom ile 2. zoom arasında 2 kat hızlanıyor.
    Awp lerin zoom şekilleri değişmeli nokta anlaşılmayacak kadar küçük.
    Oyunda ses kasmak imkansız gibi bişey 1 metre yaklaşması lazım.Shitf tuşuna basarak yürüyorum kendi sesim gelen adamın sesinden daha ağır basıyor adamın sesini duyamıyoz.
    Oyunun çok eksiği var inş. bu eksikleri düzeltirler.

Aynen kardeşim katılıyorum yürürkende sanki arkamda biri varmış gibi sesim yankılanarak geliyo.Ama gördüğüm kadarıyla yetkililer pek ilgilenmiyor

0

3.12.2014

Link kopyalandı.