Arkadaşlar, herkese merhaba. Başlıkta da yazdığım gibi oyun içinde eksik bulduğunuz veya olmasını istediğiniz şeyleri bu başlık altında toplamak istiyorum. Şuan içinizden ne geliyorsa bu konu altında paylaşabilirsiniz. Bu şekilde biz üyeler ve adminler arasında bir bağ kurmuş olacağız. Şimdiden kolay gelsin, tekrar buradan görüşelim.
en başta KESİNLİKLE Hile olayına bi çözüm bulunmalı.girdiğim 4 odadan 1nde kesinlikle hile var.mesela ORİGİNALS klanından ORGN-Pachine.Yetkililer biraz vakit ayırırsa şu konuya oyun kurtulur ama geç kalırlarsa bu oyun 1-2 aya kadar oyuncusu kalmaz.oynayanlarda hep hile olur.KESİNLİKLE HİLEYE ÇÖZÜM BULUNMALI KULLANANLARIN HESAPLARI BANLANMALI...
Bu demo sistemi sadece kayıt eden kişinin pc sinemi kayıtlı oluyor.Oluyorsa sadece video kaydını kolaylaştırır bu hile kullanımını engellemezki.
Awp dışındaki silahların mermilerinin duvardan sekmesi saçma.Adamlar wh var üstüne üstün duvar tarıyolar utanmadan bide bu özellik süper diyip dalga geçiyolar.
Awp nin 2. zoom hassasiyetinin ilk açıldıgı zoom ile hassasiyetinin aynı olması gerekiyor anlamış değilim özellik koymamışlar zoom için ilk zoom ile 2. zoom arasında 2 kat hızlanıyor.
Awp lerin zoom şekilleri değişmeli nokta anlaşılmayacak kadar küçük.
Oyunda ses kasmak imkansız gibi bişey 1 metre yaklaşması lazım.Shitf tuşuna basarak yürüyorum kendi sesim gelen adamın sesinden daha ağır basıyor adamın sesini duyamıyoz.
Oyunun çok eksiği var inş. bu eksikleri düzeltirler.
DarkC00L dedi ki;
Bu demo sistemi sadece kayıt eden kişinin pc sinemi kayıtlı oluyor.Oluyorsa sadece video kaydını kolaylaştırır bu hile kullanımını engellemezki.
Awp dışındaki silahların mermilerinin duvardan sekmesi saçma.Adamlar wh var üstüne üstün duvar tarıyolar utanmadan bide bu özellik süper diyip dalga geçiyolar.
Awp nin 2. zoom hassasiyetinin ilk açıldıgı zoom ile hassasiyetinin aynı olması gerekiyor anlamış değilim özellik koymamışlar zoom için ilk zoom ile 2. zoom arasında 2 kat hızlanıyor.
Awp lerin zoom şekilleri değişmeli nokta anlaşılmayacak kadar küçük.
Oyunda ses kasmak imkansız gibi bişey 1 metre yaklaşması lazım.Shitf tuşuna basarak yürüyorum kendi sesim gelen adamın sesinden daha ağır basıyor adamın sesini duyamıyoz.
Oyunun çok eksiği var inş. bu eksikleri düzeltirler.