iyi günler oyunda erturk adlı hileci arkadası 2 haftadır gözümün önünde ilah olmasını biraz araştırdır bi kac tane daha arkadaşla konuştugumda adamı şikayet etmelerine karşı hala bi cevap gelmemiş 2 haftadır gerek oldugum oyunda gitmesini gerekse oyun sonu atarak arkadaşa hilecileri istemedigimi anlatmaya çalışıyorum ama bu adam ne zaman banlanıcak RETS adlı arkadaşında 2tane demos unu attım aimin nasıl kaydıgı gözüküyo saten görmeden direk taramya başlaması vs. bu 2 arkadaşa ne zaman uyarı cezası yada ban atılacak çok merak ediyorum
Ban falan yemezler dostum..
Ben bir kaç oyuncunun illegal ve bug demosunu attım..
Bana gelmişler frapsla tam illegal ve bug olan kısmı çek at diyorlar..
Onu da ben yaptıktan sonra kendileri ne yapacak merak ediyorum..
10dk'lık videoyu izlemeye aciz bir destek ekibi var..
Hani dicem çok yoğunlar..
Zaten oyunu topu topu 500 kişi oynuyor..
Ne yoğunluğu..
Bende artık şikayet vs bunları bıraktım..
Karakterin süresi bitsin oyunu da bırakıcağım..
Kolay gelsin..
Demoların fraps'la hile ve bug içeren bölümlerinin çekilmesinin istenme sebebi desteğe çok fazla demo gelmesi ve hile içeren demo görüntüleri olduğu kadar kural dışı hiç birşey içermeyen demolar da geliyor. Destek ekibimiz birçok farklı konuda taleple ilgilendiğinden ve demoların hepsini inceleyebilecek vakte sahip olmadığından demolar konusunda sizlerin de desteğine ihtiyaç duyabiliyor.
Arthos dedi ki;
Huntürk İşte bunda yanılıyosun usta RennieWT idi sanırım.Adam küfür etti bana ettiği an ss çekip desteğe attım 2 saat sonra 3 günlük ban yedi.Desteğe laf yok
benim istedgim ben haric 5-6 kişi şikayet ve demos attıgı halde adamların neden hala oyunda olması hadi ben yanlış gördüm diger adamlardamı yanlış anladı olayı tek istedigim bu adamlara verilecek cezaların ne zaman verilmesi
Vikare dedi ki;
Demoların fraps'la hile ve bug içeren bölümlerinin çekilmesinin istenme sebebi desteğe çok fazla demo gelmesi ve hile içeren demo görüntüleri olduğu kadar kural dışı hiç birşey içermeyen demolar da geliyor. Destek ekibimiz birçok farklı konuda taleple ilgilendiğinden ve demoların hepsini inceleyebilecek vakte sahip olmadığından demolar konusunda sizlerin de desteğine ihtiyaç duyabiliyor.