ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

SİBER SALDIRIMI OLDU ???

• Sases5
    Konu: 1 Yanıt: 1
    13 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

NE KADAR DOGRU BİLMİYORUM AMA OYUNA SİBER SALDIRI YAPILMIŞ . OYUNCULARIN BÜTÜN BİLGİLERİ SİLİNMİŞ. PROGRAMCILARDA SİLİNEN BİLGİLERİ GERİ GETİREMEDİKLERİ İÇİN OYUN FULL SÜRÜME GEÇİRİLİCEKMİŞ. VE BU OLAY BU ŞEKİLDE ÖRTBAS EDİLİCEKMİŞ. TEKRAR SÖYLÜYORUM NE KADAR DOGRU BİLMİYORUM BENDE BAŞKA BİR KAYNAKTAN OKUDUM .

0

20.12.2014

Link kopyalandı.
  • Frant1c
    Konu: 3 Yanıt: 10
    60 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Bana pek inandırıcı gelmedi ama kaynağı atarsan buraya ne kadar güvenli olduğu hakkında tartışabiliriz.

0

20.12.2014

Link kopyalandı.
  • Yusufdanaci
    Konu: 0 Yanıt: 3
    9 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Banada aynı şekilde pek inanadırıcı görünmüyor açıkcası, ancak oyunda belirli hatalar olduğu mevcut belkide onların düzeltmesi falan yapılıyordur gerçi yapsalar bakım olarak bildiri yayınlarlardı. Umarım emeklerimiz çöp olmaz.

0

20.12.2014

Link kopyalandı.
  • alikemal3416
    Konu: 7 Yanıt: 57
    310 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

Dediğin gibi saldırı olabilir belki , sunucuda hatada olabilir... Ama unutmayın en dandik oyunların bile veri bankasının yedeği mutlaka vardır...

0

20.12.2014

Link kopyalandı.
  • Yusufdanaci
    Konu: 0 Yanıt: 3
    9 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Siber saldırı olsa Joygame geneline yapılırdı, RİP te şuanda Rish bile yüklenmiyor adamların ne amacı olabilir ki ? Ve şuan hala oyunda oynayan arkadaşlarım var çıkmadıkları sürece oynayabilecekler. Bu daha farklı bi durum bence sabırlı olmak lazım.

0

20.12.2014

Link kopyalandı.
  • MrWar
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

şu anda ben oyuna giremiyorum bu hatayı veriyor  http://hizliresim.com/pmoLmm bakın

0

20.12.2014

Link kopyalandı.
  • IIHasProlarII
    Konu: 1 Yanıt: 6
    28 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Evet MrWar arkadşımızın dediği gibi bende oyunu bugün yeni indirdim ve bu resimdeki hatayı alıyorum.http://hizliresim.com/pmoLmm İnşallah saldırı kısa sürede çözülür

0

20.12.2014

Link kopyalandı.