Yönetim takımı tam bir fiyasko...
Ticketlara cevap veren arkadaşın beyni olduğunu düşünmüyorum zaten.
Clan genişletme hakkında ticket attım. Bana dedi ki nasıl yapıldığını söylerseniz yardımcı oluruz. Dedim bilmiyorum + öğrenemem zamanım yok. Hala diyo ki size yardımcı olabilmemiz için nasıl yapıldığını söylemelisiniz. Ciddi problemleri var diye düşünüyorum ben wh şikayeti yaptığım zaman benden hileyimi isticeksiniz bu ne saçma bir sistem sizden bir yol olmaz zaten kapalı betada karşılaştığım oyuncuların sadece %10u aktif oynuyor onlar da wh gerçi çoluk çocuktan yeteri kadar zokayı topluyonuz ne gerek var ilgiye
wolfplus a tamamen katılıyorum. Her yetkili bir ahkam kesme-posta koyma havası içinde. moda mıdır anlamadım. hileler havada uçuşuyor. hakkıyla oynamak isteyen oyuncularında önüne geçiliyor. tanıdıklar, yüksek rütbeliler kayrılıyor. adamlarda bu yuzden hileye başvuruyor (-ki yüksek rütbeli olup hile kullanan çok) . önce eşitliği sağlayıp hileyi kapatın sonra hoşgörü bekleyin.
Vikare dedi ki;erenqull dedi ki;Vikare dedi ki;
Önceki konunuza gerekli açıklama yapılmış ve konu kitlenmiştir. Giriş etkinliğini kaçıran herkese kaçırdıkları hediye verilirse etkinliğin zaten bir amacı olmaz, tüm oyuncuların envanterine yollanması gerekirdi.
gerekli açıklama yapılmış kilitlenmiş demek. siz buranın diktatörü müsünüz pardon. siz benım sorunlarımla ilgilenmek ıcın burdasınız. etkinlik yapıyorsanız doğru duzgun yapın. gece 00.01 de size kişisel olarak günü sorsam acaba pazar mı dersiniz pazartesi mi çok merak ediyorum. her şeyiniz dakikmiş gibi ukala ukala cevaplar alıyorum bir de. Hakkımı istiyorum ben boşu boşuna bir şey değil
Etkinlikten yararlanma hakkını belirtilen gün içerisinde 00:00'dan 23:59:59'a kadar olan süre içerisinde oyuna giriş yapan oyuncular kazanmaktadır. Giriş yapmadıysanız yararlanma hakkını kaybetmişsinizdir.
Sayın yönetici , bugun 8 mart saat 1.39. Giriş yapmama rağmen karakter etkinliğinden faydalanamıyorum. Nerde sizin dakikliğiniz ?