Konu açıyorum bir sıkıntımı dile getiriyorum cevap yazılıp konu kilitleniyor. Bismillah arkadaş dur bir okuyayım cevabına cevap yazayım. Giriş etkinliklerinden 28 şubatta gece 12den sonra giriş yaptığım için alamadığım altın anahtarımı vereceksiniz. Böyle büyük bir saçmalık olamaz, kabul edilemez. Siz sırf oyun yayılsın diye ona buna bedava karakter verirkende biz burdaydık. Vereceksiniz o altın anahtarı ! İyi forumlar.
Joygame öncelikle Rish açığını kullanan oyuncuları banlasın sonra etkinlik yapsın daha düne kadar açtığım konuya açıları kullanan oyuncular bannlanır diyordunuz bugun başka şirketler gibi oyuncularımızı banlamayacağız hata bizim diyorsunuz ozaman oyun içi hatalarda sizin oyun içi buga giren oyunun açığını kullanıp hile açan oyuncularıda banlamayın bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor bu ne kendini bilmezlik bu ne utanmazlıktır.bu yazdılarım için forumdan uuzaklaştırıldım an direk yasal haklarımı aramya başlayacağım bu da böyle bilinsin oyunculara açıklama yapmak yerine onlara banlama yada uzaklaştırma vermeyin
Tüm kullanıcılara her konuda açıklama yapılmıştır, aksi söz konusu değildir.
JP sistemi hatası oyun içi hata değildir, site üzerinde ödeme fonksiyonu hatasıdır.
Etkinlik yapılmasıyla kullanıcı banlama fonksiyonları arasında en ufak bir bağlantı bulunmamaktadır.
Forum kurallarına uygun davranan hiçbir oyuncu forumdan uzaklaştırılmamıştır.
Vikare dedi ki;
Önceki konunuza gerekli açıklama yapılmış ve konu kitlenmiştir. Giriş etkinliğini kaçıran herkese kaçırdıkları hediye verilirse etkinliğin zaten bir amacı olmaz, tüm oyuncuların envanterine yollanması gerekirdi.
erenqull dedi ki;Vikare dedi ki;
Önceki konunuza gerekli açıklama yapılmış ve konu kitlenmiştir. Giriş etkinliğini kaçıran herkese kaçırdıkları hediye verilirse etkinliğin zaten bir amacı olmaz, tüm oyuncuların envanterine yollanması gerekirdi.
gerekli açıklama yapılmış kilitlenmiş demek. siz buranın diktatörü müsünüz pardon. siz benım sorunlarımla ilgilenmek ıcın burdasınız. etkinlik yapıyorsanız doğru duzgun yapın. gece 00.01 de size kişisel olarak günü sorsam acaba pazar mı dersiniz pazartesi mi çok merak ediyorum. her şeyiniz dakikmiş gibi ukala ukala cevaplar alıyorum bir de. Hakkımı istiyorum ben boşu boşuna bir şey değil
Vikare dedi ki;erenqull dedi ki;Vikare dedi ki;
gerekli açıklama yapılmış kilitlenmiş demek. siz buranın diktatörü müsünüz pardon. siz benım sorunlarımla ilgilenmek ıcın burdasınız. etkinlik yapıyorsanız doğru duzgun yapın. gece 00.01 de size kişisel olarak günü sorsam acaba pazar mı dersiniz pazartesi mi çok merak ediyorum. her şeyiniz dakikmiş gibi ukala ukala cevaplar alıyorum bir de. Hakkımı istiyorum ben boşu boşuna bir şey değil
Etkinlikten yararlanma hakkını belirtilen gün içerisinde 00:00'dan 23:59:59'a kadar olan süre içerisinde oyuna giriş yapan oyuncular kazanmaktadır. Giriş yapmadıysanız yararlanma hakkını kaybetmişsinizdir.
Hak yerini bulur. Kilitleyebilirsiniz.
jp ler nerede kullanıyor oyunda sitedeki açık oyunu etkiliyormu evet demek ki neymiş bu oyun içi haksız kazançdır. haksız kazanclar banlanırdı diye biliyorum ama joygame yapamıyor. :)
Etkinlik ile ilgili değil dediklerim bura da adama cevap yazıyor ve kilitliyorsun konuyu sana cevap verme hakkını kısıtlıyorsun karşındakinin konuşma hakkını elinden alıyorsun oda başka konu açıp aynı şeyi bir daha yapıyor. joygame in yaptıkları artık bardağı taşaracak 3 aydır wallhack var oyunda nerede bu oyun görevlileri neden kapatamıyorlar hileyi millete tw vermekten bezdim artık zaten gelen özür bile dilemiyor bakıp kaçıyor hemen. önce hatalarınızı düzenleyin gerçi sen sadece forum yetkilisisin senin rütben yetmez oralara ama ulaştıra bilirsin bu yazılanları diye düşünüyorum adamlar o jp açığında dünyaları kaldırdı isimler değişti 90 günlük setler geldi klanlar genişletildi. birde bu yetmezmiş gibi zaten oyuna para çekmeye gücü yetmiyenler var klan gemişletmeyi 900 rish yaptınız. OG ler oturup para yiycenize 3 aydır aktif olan wall hack i kapatın...