ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

S2'nin geri açılmasıyla ilgili öneri (Uzun ama lütfen okuyabilir misiniz ?)

• GizliTehlike111
    Konu: 2 Yanıt: 6
    38 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Merhaba, konu açıyorum yeri burasımı bilmiyorum ama hatam olursa hoşgörün ama bu bir istek ve tavsiye konusu gibi bişey yorumlarınızı beklıyorum.
    S2'deki performansı RIP oyununda goremiyorum ve bu beni üzüyor. Tamam grafik oyun senaryosu iyi ama nedense S2'deki tadı vermıyor bana S2'deki gümüş rütbeli çarımı bırakmak zorunda kaldığım için midir bilemem? Ama S2'nin geri açılmasını istiyorum. Malum tam bilmiyorum ama dedikodulara ve tahminime göre oyun *Hile* kullanımı nedeniyle kapandı. Şu anki hile koruma programı gayet iyi 2 aydır hile ile karşılaşmadım ben.Global game security solituon sanırım bu programı kullanarak S2 oyununu geri açsanız eski çarlar gelmesede Efsaneye geri kavuşabilsek ? Sizden isteğim bu sayın JoyGame yöneticileri. Bana destek olursanız değerli oyuncular bence sesimizi duyup bize eski güzel günleri getirebilirler. Desteğinizi esirgemeyin. Lütfen sesimizi duyun... Teşekkürler...

0

8.6.2015

Link kopyalandı.
  • Imuratyılmazz
    Konu: 1 Yanıt: 3
    19 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Katılıyorum. Bu Güvenlik yazılımı s2'ye aktarılırsa cift gümüş carıma kavuşurum ve oynadığım en iyi mmofpsye geri dönerim

0

8.6.2015

Link kopyalandı.