Merhaba arkadaşlar
Klanımız 2012 Haziran ayında Blackshot TR de kuruldu.Klanımız oyun açılıp kapanmasına kadar daime 1.sıradaydı.Blackshot kapandıkdan sonra Artict Combata geçtik oradada Avrupa 3.Türkiye 1. olduk.Artict combat kapandıkdans sonra ise S2 ye geçtik fakat hile yüzünden 2hafta oynadıkdan sonra bırakmak zorunda kaldık bu 2haftalık zamandada klanımız 62.sıraya kadar yükseldi.Daha sonra PetaCity e geçiş yaptık sıralamada 2.ydik fakat bazı sorunlardan dolayı bırakmak zorunda kaldık.Şimdi ise RIP:Final Bullet ile tekrardan FPS'ye geçiş yapma kararı aldık.Bu süre içerisinde klandaki herkesle kardeşden öte olduk kısacası klan değil biz bi aileyiz.Ve bu oyundada adımızı duyurmak istiyoruz.Sizde ailemizin bi parçası olmak istiyorsanız sizden bir takım istediğimiz olucak
Gelecek kişilerin :
-Ts3 kullanmaları
-Aktif olmaları
-Olgun davranmaları
-Saygılı olmaları yeterlidir
Başvuru için :
Facebook Sayfamız : https://www.facebook.com/rattleheads2012?fref=ts
Facebook Grubumuz : https://www.facebook.com/groups/691834974164599/
Not : Klanımız çok yakın bi zamanda oyunda açılıcakdır...
Like2Freak
blltknr71 dedi ki;
yenilme rekoru :)))) oyunun güvenlik sorunun nasıl düzelttiğinizide biliyoruz merak etmeyin duvarlara fısıldayan adamlar :)) bu oyunuda batırıcağınıza eminim :)
Blackshot bitiren bi nevi bizdik çünkü oyunu bıraktık rekabet olmayan oyunda oyuncu kalırmı :)blackshotta :) cw lerde sizin clan gelince 1 ws 5 atıyoz sıraylan :) Bu oyun için demiştim güvenlik duvarını değiştirmezlerse oyun oynanmıyacak hale gelir...Senin nick neydi blacshotta?
blltknr71 dedi ki;
Bende o yüzden bıraktım ya işte Onepieceler ve diğer hack kullananlar yüzünden.Klanı atamec'e devredip bırakmıştım benm nick orda MoonStarz dı
Oyunu ilerletmek istedik gm lerlen anlaştık.Gm lere yardım etçektik ben mod olduktan sonra yaklaşık 50 kişi banlattım hile kullanımı yok denilcek kadar azdı.Modluktan alındım hile kullanmayanı dövüyolardı bizde oyunu bıraktık hesabım kapatıldı zaten benim.Modluktan çıkartıldım diye.
Bu oyunda blackshottan daha fazla hile var 1 -2 site gördüm envanterinden tut para bugu rütbe bugu ne ararsan var :) aim bile çıkartmışlar adamlar.Bi arkadaşım var oyuna çağırdım bu ne la dedi bu oyunu bu güvenlik programımı koruyo evet dedim geçmiş olsun bu oyundan bi cacık olmaz dedi 2 dkda wh yazılır buna dedi.koruma sıfır laf olsun diye koruma koymuşlar :) Blackshot tr varken çocuk oyunu oynuyolardı wolfteam turnuva düzenleselerdi blackshot tanıtım sıfırdı zatende şuana kadar gördüğüm en iyi fps oyunuydu kıymetini bilemediler.