ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Qukky&Jukky BUG YAPMA ÇABASI İLE OYUNUN DÜZENİNİ BOZANLAR

• oktaybey2741
    Konu: 29 Yanıt: 105
    629 JFP
    Astsubay
    Kazanılan Rozetler

AVCUMUN İÇİNE DÜŞTÜN

0

15.12.2014

Link kopyalandı.
  • oktaybey2741
    629 JFP
    Astsubay
    Kazanılan Rozetler

KARDEŞ BEN KANITIMI KOYDUM ORTAYA WARSA KANITI KOYSUN

0

15.12.2014

Link kopyalandı.
  • alpailesi4
    Konu: 0 Yanıt: 8
    24 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Burdan Oglere Sesleniyorum Jery Benim Mustafa Quuky Egildi Bende Zıpladım Yukarda geçmesinler diye duvar vardı duvarı aştım ondan sonra Juuky ve Quuky benden görüp yaptılar . NOKTA

0

15.12.2014

Link kopyalandı.
  • newjersey1907
    Konu: 10 Yanıt: 43
    394 JFP
    Çavuş
    Kazanılan Rozetler

bizim klandan cocuk  santralda duvar icine girdi og i vurdu 1 gün  ban yedi :D biz ne duvara girdik ne bişey yaptık bu bug degil üst üste cıkmak bugsa  oyun anlayısın yok demektir zaten muhattabım değilsin. Oyunda adamlar sana hile dediginde beni Qukky e sor deyip üzerimden prim yapıp odadan atılmama cabalarınıda biliyoruz senin. bizi ALLAH bilir  gerisi tınımızda değil. sen bizim rakibimiz olacak kadar bile değerli değilsin. Adam sandıklarımız MADAM OLUP ALTIMIZDA CIRPINIYO  BU DA ÇOOOOOOOOOOOK HOSUMA GİDİYO..

https://www.youtube.com/watch?v=zdwzsjclyHQ

HASTASIYIZ DEDEEEEEEEEEEEE

0

15.12.2014

Link kopyalandı.
  • newjersey1907
    Konu: 10 Yanıt: 43
    394 JFP
    Çavuş
    Kazanılan Rozetler

burda açtıgın konu zaten kapanacak birazdan sen rahat ol biz destege atıyoruz burda it gibi havlamıyoruz :d

0

15.12.2014

Link kopyalandı.
  • alpailesi4
    Konu: 0 Yanıt: 8
    24 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Quuky Yemin Ediyorum Veledsin ya Yalvarıyodunya ts den nasıl yapıyon göster diye gelmissin bide burda yalan söylüyorsun şerefsiz . haysiyetsiz

0

15.12.2014

Link kopyalandı.
  • oktaybey2741
    629 JFP
    Astsubay
    Kazanılan Rozetler

Qukky BİRDEN BİRE SUSTU HAYIRDIR KANIT MI BULAMADIN GÖSTER PUKKY NİN VİDEOSUDA BZM SAYFADA CÜMLE ALEM DUYDU KÜFÜR ETTİNİZİ SS Sİ WAR HERŞEYİ WAR MERAK ETME SEN İÇİN RAHAT OLSUN...

0

15.12.2014

Link kopyalandı.
  • l19zorbey
    Konu: 1 Yanıt: 10
    43 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Arkadaşlar Joygame ailesinde yaklaşık 6 senedir bulunmaktayım gerek Wolfteam gerek S2 ve mmorpg olarak cengizhan2 de belirli başarılarım var .Bu gibi oyuncalar ile cok karşılaştım BU GİBİ OYUNCULAR oyunda huzuru bozma neticesi vereceğinden dolayı ve oyuncu kaybına neden olacagından dolayı BAN uygulanmasını arz ederim .Eğer bu durum cezasız kalacak ise oyunu bırakma kararı alıcağım ve joygame ailesinin çıkardıgı hıc bır oyunu oynamıyacagım.UNUTMAYIN EMEK HIRSIZLARI COGALDIKCA OYUNDA HUZUR KALMICAK

0

15.12.2014

Link kopyalandı.