GÜMRÜK KASIYO DİYONDA ADAM FORUMDA KONU ACTI GÖRMEDİN Mİ
SUNUCU 1 ODA 2 DE DÖKÜMHANEDE ŞİFRELİ ODADA İLLEGAL KASIYOR DİYE ?
HALA BOŞ BOŞ ÖTÜYON BEN KİMSEYE İFTİRA ATMAM AŞÇI KARDEŞ İHTİYARIN KUZENİ TS GELDİ ONA DA DEDİM ŞİFRELİ ODADA İLLEGAL KASIYOR ŞÜKRÜ ABİ DEDİM. BUNDAN SONRA BENDE KASARIM CEZA ALMAZSA DEDİM. GİDİP SORABİLİRSİN. HERŞEYE MUHALEFET OLMAK İYİ DEİL . İNSANIN BASINA YA MERAKTAN YA. YAR... GELİRMİŞ SEN SIKINTI YAPMA İŞİNE BAK
Oktaybey nickli arkadaş sen ne çoçuk zekalı birisin ? İHTİYAR kasıyor ben de kasıcam dedi diye adama ban mı atsınlar hahah :D :D lan siz olmasanız şu forumda gülemiyeceğiz...Anlamadım şey bu Qukky size ne yaptıda adamı durmadan takip ediyonuz ? Yemin ediyorum modlar bile konu kapatmıyor size gülmek için...
Tek diyceğim insanin yaşı ister 20 ister 30 ister 50 olsun BEYİN olmayınca bence hiç... Eççuk adam olunda oyunda görelim GG.
İHTİYAR ŞÜKRÜ ABİYİ 3 4 SENEDİR TANIRIM OYUNU BIRAKTI WOLFTEAM DA BİZM KLANDA BULUNDU KENDİSİ HATTA ŞARKIYA DAHİ EKLEDİK KENDİSİNİ AS KADROSUNU KARAKAMANIN İLLEGAL LE İŞİ OLMAZ ŞÜKRÜ ABİMİZİN ABİMİZ OYUNU BIRAKMISTIR Qukky SENDE BOŞ LAF YAPMADAN 2 KEZ DÜŞÜN KARDEŞM ONDAN SONRA ŞÜKRÜ ABİYE İLLEGAL DE
ADAM WOLFTEAMI BIRAKTI ADAMA BURDADA RAHAT YOK!
oktaybey şükrü abi çok iyi olabilir.Kişilik olarak fakat oyunla ne alakası var ? Ve neden şükrü abi şükrü abi diye yalakalık yapıyorsun ? Kosomk34 işsiz adamı takip etmiş ve gün boyu şifreli odada kasılmış allah aşkına sabit 6 kişi hiçmi başka adam istemez birbirlerinimi vurdular... Ve şu var ki adam onbası 2 dı nedense 6 kişiden sonra 4 oldu :D mükemmel bir ivme ile kasmış...
SON YAZIM BU konuya fazla muhattap olmıyacağimda senle... Allah adı veriyorum sana git biraz beynini geliştir... Oyun için yalama insanları.... pişman olursun