Oncelikle şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim herkez physx hatasına stabil ekran kartı kullananlar açısından bir çözüm paylaşmış fakat ben ve benim gibi bazı kişiler ekran kartına sahip değiller işlemcilerini ekran kartı olarak kullanıyorlar ve onlarda sorun yaşanabiliyor sizden şu konuda yardım istiyorum sizin dediğiniz NVIDIA yı indirirken yarısında bir hatayla karşılaşıyorum bazı arkadaşlarım bunu ekran kartımın olmamasına bağladı eğer sorun ekran kartımsa ne yapabilirim değilsede sorun ve çözümünü bilen arkadaşlar yetkililer lutfen bir yardım edebilirlermi
The Path
''C/Joygame/RİP PhysX.9.12.0613-SystemSoftware.msi''
Can not be found. Verify that you have access to this
location and try again or try to find the instalization
package ''physX.9.12.0613-SystemSoftware.msi'' in a
folder from which you can install the product NVİDİA
physX.
HATA BUDUR ARKADAŞARL LUTFEN YARDIM EDİN
Physx
http://www.nvidia.com/object/physx-9.14.0702-driver.html adresinden Download butonuna tıklayın ve kurun. Kurup pc reset atdıkdan sonra bu hata çözülecektir.
Keyifli Oyunlar
meteor25 dedi ki;
Oncelikle şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim herkez physx hatasına stabil ekran kartı kullananlar açısından bir çözüm paylaşmış fakat ben ve benim gibi bazı kişiler ekran kartına sahip değiller işlemcilerini ekran kartı olarak kullanıyorlar ve onlarda sorun yaşanabiliyor sizden şu konuda yardım istiyorum sizin dediğiniz NVIDIA yı indirirken yarısında bir hatayla karşılaşıyorum bazı arkadaşlarım bunu ekran kartımın olmamasına bağladı eğer sorun ekran kartımsa ne yapabilirim değilsede sorun ve çözümünü bilen arkadaşlar yetkililer lutfen bir yardım edebilirlermi
The Path
''C/Joygame/RİP PhysX.9.12.0613-SystemSoftware.msi''
Can not be found. Verify that you have access to this
location and try again or try to find the instalization
package ''physX.9.12.0613-SystemSoftware.msi'' in a
folder from which you can install the product NVİDİA
physX.
HATA BUDUR ARKADAŞARL LUTFEN YARDIM EDİN
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim ben formatımı kendim atmıştım sanırsam kurulu program eksikliginden veya hatalı indirmeden vesayire sorunlarla karşılaştım bu bennim tanım kesin birşey diyemiyceğim dun aksam bılgısayarı formata götürdüm yorumlarınızı şimdi goruyorum oyuzden cozumlerınızı deniyemedim