ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR HESABI

• Sozeizm
    Konu: 4 Yanıt: 25
    115 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

ARKADAŞLAR 
    OYUNA HİÇ BİR ŞEKİLDE PARA YATIRMADAN. ENVANTER DESTEĞİ ALMADAN OYUNDA USTALAŞMIŞ ARKADAŞLARA İHTİYACIM VAR. PEK ÖYLE ARKADAŞLARA RASTLAYACAĞIMI SANMIYORUM FAKAT OLMASINI DİLİYORUM. VARSA Bİ KONUŞALIM YARDIMCI OLSUN :) . 

NOT: BU TARZ ARKADAŞLARA OYUNUN İHTİYACI VAR PARAYI VERMESE DE İSTEDİĞİ GİBİ DÜDÜĞÜ ÇALAN ARKADAŞLAR KONUŞMAMIZ LAZIM :)

0

24.11.2014

Link kopyalandı.
  • mmth26
    Konu: 2 Yanıt: 13
    59 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

her oyunda oldugu gibi bunda da baya zor olucak dediğin betada gördüğüm kadarıyla sam sayfasındaki yetenek slotları bile ücretli anlıcan biraz işin zor

0

24.11.2014

Link kopyalandı.
  • Sozeizm
    115 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

OYUNU PARAYLA DEĞİL BİLEKLE OYNAMAKTIR ASIL ÖNEMLİ OLAN. BU TARZ İNSANLARA SAYGIM SONSUZ :)

0

24.11.2014

Link kopyalandı.
  • Rushxumut
    Konu: 5 Yanıt: 57
    227 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

Oyun açılaydı iyiydi inş fazla bekletmezler

0

24.11.2014

Link kopyalandı.
  • mmth26
    Konu: 2 Yanıt: 13
    59 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

su süre zarfı oyunun en eşit zamanlarıydı tabi fuarda hesap olarak önde başlamış turnuva oyuncularını saymazsak ve de son zamanlarda cıkan hack wh olayını saymazsak

0

24.11.2014

Link kopyalandı.
  • Sozeizm
    115 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

ÖNCEKİ KAPALI BETADA HACK ALGILANDIYSA AÇIK BETAYA GEÇMEK NE KADAR MANTIKLI BİLMİYORUM OYUNUN Bİ ÇOK SORUNU VAR VE SADECE RİSH İLE ALINAN EŞYALAR OLMAMASI LAZIM OYUNDA O EŞYALARIN NE KADAR PAHALI OLURSA OLSUN PAHASINA GÖRE OYUN İÇİ GOLDLARLA DA ALINMASI LAZIM

0

24.11.2014

Link kopyalandı.
  • Rushxumut
    Konu: 5 Yanıt: 57
    227 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

Sozeizm dedi ki;
    ARKADAŞLAR 
    OYUNA HİÇ BİR ŞEKİLDE PARA YATIRMADAN. ENVANTER DESTEĞİ ALMADAN OYUNDA USTALAŞMIŞ ARKADAŞLARA İHTİYACIM VAR. PEK ÖYLE ARKADAŞLARA RASTLAYACAĞIMI SANMIYORUM FAKAT OLMASINI DİLİYORUM. VARSA Bİ KONUŞALIM YARDIMCI OLSUN :) . 

NOT: BU TARZ ARKADAŞLARA OYUNUN İHTİYACI VAR PARAYI VERMESE DE İSTEDİĞİ GİBİ DÜDÜĞÜ ÇALAN ARKADAŞLAR KONUŞMAMIZ LAZIM :)

Tam beni tarif ettin fakat, oyunun gidişatına göre devam ederim bir çok fps oyunlarında yer aldım eski bir fps oyuncusuyum yani bakalım bu oyunda neler yaparız. :)

0

24.11.2014

Link kopyalandı.
  • Sozeizm
    115 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Aynen kardeşim ilerleyen zamanlarda oyun rengini belli eder :)

0

24.11.2014

Link kopyalandı.