iyi günler kolay gelsin sabahtan beri launcherın devamlı onarması turnuva oyuncuları ile aynı oyunda bulunmak en sonda wh açmış adamı görünce dayanamadım konuyu açtım şahısı şikayet ederek bildirim yaptım ama betadaki şahısa nasıl bi yaptırım yapacaklar oda ayrı bi konu demek istedigim bi hevesle başladıgım oyunu bırakma kararı aldı bu kadar acık bu kadar hata her oyunda olur dicekler ama en basiti turnuva oyuncularının bizimle aynı bolumde oynaması bence diger oyunculara haksızlıktır en başta e-sport yapıcaz böle olucak söle olucak dediler ama e-sport takımlarından HWA oyuncu millete küfür ederken SS i var hadi herşeyi geçtimde betadaki hile saçmalıgı nedir onu anlamadım neyse uzatmayın bu oyunda kalanlara başarılar ama balık baştan kokar iyi günler
exvisionn61 dedi ki;
Hile kullandığı düşünüyorsan video alıp destek sistemine iletebilirsin. Ama daha betada olan bir oyun için hile olacağını sanmıyorum. Oyun içi açıklara gelirsek oyun daha çok taze . Zamanla bu hatalar düzeltilecektir.
saten yolladım demosunu
conti dedi ki;
oyuna çamur atmayın
hangi konuda ? yetkili degilsen koruma işini geç hocam demos gönderdim hala cevap gelmedi çamur atmakla hileyi kastediyosan