ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

oyunu hatalarının farkındamısınz Game Master ?

• lovisman1
    Konu: 4 Yanıt: 8
    64 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

iyi günler kolay gelsin sabahtan beri launcherın devamlı onarması turnuva oyuncuları ile aynı oyunda bulunmak en sonda wh açmış adamı görünce dayanamadım konuyu açtım şahısı şikayet ederek bildirim yaptım ama betadaki şahısa nasıl bi yaptırım yapacaklar oda ayrı bi konu demek istedigim bi hevesle başladıgım oyunu bırakma kararı aldı bu kadar acık bu kadar hata her oyunda olur dicekler ama en basiti turnuva oyuncularının bizimle aynı bolumde oynaması bence diger oyunculara haksızlıktır en başta e-sport yapıcaz böle olucak söle olucak dediler ama e-sport takımlarından HWA oyuncu millete küfür ederken SS i var hadi herşeyi geçtimde betadaki hile saçmalıgı nedir onu anlamadım neyse uzatmayın bu oyunda kalanlara başarılar ama balık baştan kokar iyi günler

0

29.11.2014

Link kopyalandı.
  • Morrish
    Konu: 6 Yanıt: 176
    675 JFP
    Astsubay
    Kazanılan Rozetler

Wall hack açıldığına dair bir kanıt varsa (demo kayıttı) Onu koyarsan sevinirim.Yetkililer daha hızlı yardım edeceklerdir.

0

29.11.2014

Link kopyalandı.
  • lovisman1
    64 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

yukardada yazdım saten şikayet olarak gönderdim pek umurumda da degil açıkcası forumada atıcaktım ama oyunu sildigim için demo bende yok

0

29.11.2014

Link kopyalandı.
  • exvisionn61
    Konu: 0 Yanıt: 7
    33 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Hile kullandığı düşünüyorsan video alıp destek sistemine iletebilirsin. Ama daha betada olan bir oyun için hile olacağını sanmıyorum. Oyun içi açıklara gelirsek oyun daha çok taze . Zamanla bu hatalar düzeltilecektir.

0

29.11.2014

Link kopyalandı.
  • conti
    Konu: 13 Yanıt: 267
    1087 JFP
    Yüzbaşı
    Kazanılan Rozetler

oyuna çamur atmayın

0

29.11.2014

Link kopyalandı.
  • lovisman1
    64 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

exvisionn61 dedi ki;
    Hile kullandığı düşünüyorsan video alıp destek sistemine iletebilirsin. Ama daha betada olan bir oyun için hile olacağını sanmıyorum. Oyun içi açıklara gelirsek oyun daha çok taze . Zamanla bu hatalar düzeltilecektir.

saten yolladım demosunu

conti dedi ki;
    oyuna çamur atmayın

hangi konuda ? yetkili degilsen koruma işini geç hocam demos gönderdim hala cevap gelmedi çamur atmakla hileyi kastediyosan 

0

29.11.2014

Link kopyalandı.
  • conti
    Konu: 13 Yanıt: 267
    1087 JFP
    Yüzbaşı
    Kazanılan Rozetler

anında cevap veremeyebiliyorlar

0

29.11.2014

Link kopyalandı.