ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

OYUNDAN ATMALARA KALICI KESİM ÇÖZÜM ....!!!!

• efsanetekkk
    Konu: 4 Yanıt: 9
    67 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

oyun gorevlısı arkadaslar yıne sıze seslenyorum kusurum varsa affola yaptıgınız işe gercekten saygı duyuyorum simdi gelelım konuya :
    300 skorluk oyuna gırıyoruz 290 olmuş skor 25 dk oyunda kalmısım kutu almısım o kadar zamanımı harcamısım kill almısım bi bakıyorum oyun bıtecek derken odadan atılmısım sebep cok adam öldurmusum kardesım hıle yada hack olsa bıle ,(kactane hıle kullanan varsa yazıklar olsun o ayrı konu,) oda lıderının bir kısıyı hıle dıye odadan atması akla mantıga uyarmı o iş OG.ların görevi dıılmıdır arkadaslar buna CÖZUM ŞU OLABILIR TAMAM KUFURLU KONUSMA RAHATSIZ EDICI HAREKET VARSA EGER OYUN BASLADIGI ANDAN ITIBAREN EN FAZLA 3 DK ICINDE ATILACK KİŞİ ATILSIN 3 DK SONRASINDA OYUN AKIŞINA BIRAKILMALIDIR benım kanaatımce ODALARA GIRMEKTEN KORKAR OLDUK şizofren olan arkadaşları tanıyorum LUTFEN BİRAZ İLGİ saygılarımla.

0

29.12.2014

Link kopyalandı.
  • deepmurder
    Konu: 1 Yanıt: 4
    28 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

aynen katılıyorum çolukçocuk dolu biraz fazla kill yaptınmı oylama açıyor veledler

0

29.12.2014

Link kopyalandı.
  • cantan
    Konu: 5 Yanıt: 8
    74 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

arkadaşlar size katılmakla birlikte bazı oda sahipleri bu işi ileri götürüp karşı takımda kim birinciyse sürekli bir şekilde atma meyilinde oluyorlar.Bir takımdan 2-3 kişinin atıldığı oluyo böylelikle karşı takım iyice güçsüzleştirilerek oyun sonunda tp bakımından kendilerine avantaj sağlıyorlar.Bencede bu konu halledilmesi gereken çok büyük bir sorun

0

30.12.2014

Link kopyalandı.