oyun gorevlısı arkadaslar yıne sıze seslenyorum kusurum varsa affola yaptıgınız işe gercekten saygı duyuyorum simdi gelelım konuya :
300 skorluk oyuna gırıyoruz 290 olmuş skor 25 dk oyunda kalmısım kutu almısım o kadar zamanımı harcamısım kill almısım bi bakıyorum oyun bıtecek derken odadan atılmısım sebep cok adam öldurmusum kardesım hıle yada hack olsa bıle ,(kactane hıle kullanan varsa yazıklar olsun o ayrı konu,) oda lıderının bir kısıyı hıle dıye odadan atması akla mantıga uyarmı o iş OG.ların görevi dıılmıdır arkadaslar buna CÖZUM ŞU OLABILIR TAMAM KUFURLU KONUSMA RAHATSIZ EDICI HAREKET VARSA EGER OYUN BASLADIGI ANDAN ITIBAREN EN FAZLA 3 DK ICINDE ATILACK KİŞİ ATILSIN 3 DK SONRASINDA OYUN AKIŞINA BIRAKILMALIDIR benım kanaatımce ODALARA GIRMEKTEN KORKAR OLDUK şizofren olan arkadaşları tanıyorum LUTFEN BİRAZ İLGİ saygılarımla.
arkadaşlar size katılmakla birlikte bazı oda sahipleri bu işi ileri götürüp karşı takımda kim birinciyse sürekli bir şekilde atma meyilinde oluyorlar.Bir takımdan 2-3 kişinin atıldığı oluyo böylelikle karşı takım iyice güçsüzleştirilerek oyun sonunda tp bakımından kendilerine avantaj sağlıyorlar.Bencede bu konu halledilmesi gereken çok büyük bir sorun