Selamun Aleyküm;
Direk Konuya Giriyorum Dostlarım Oyundaki Haksızlıklar Nelerdir Turnuva Sebebiyle O Kişilere Ekipman Verilip O Ekipmanla İstedigi Odaya Girmesi Bu Bir Saçmalıktır Haksızlıktır Turnuvada Varlar Die Full Ekipman Alıp Ve Biz Oyuna Giremedigimiz Halde Girmeleri Hadi Onu Bunu Geçtim O Eşyalarla Bizim Oynadıgımız Odalara Gırılmesi Ben Yeni Basladım Daha Esya Yok Ve Yanımda Oynıyan Kısılerde Adam Full Tesisat Geliyor Sımdı Bu Oyunun Ne Zevki Kaldı ?
Bir Başka Sorunda OG'lerin de Full tesisat Oyuna Girmesi Yeni Başlıyoruz Daha Adam Akıllı Silah Yok Ekipman Yok Gelmis Odaya Full Tesisat Elinde Özel Bir Silah Bizle Oynuyor Adam Olmuyor Bizi Öldürüyor Oyunu Kontrol Edin Odalara Girin Ama Seyirci Olarak Arkadaş Yani Böyle Olcaksa Biz Hiç Oynamıyalım
Bunların Dikkate Alınması Gerekır Bakın Kapalı Beta Belki Sorun Olmas Sanıyorsunuz Ama Facebook Acıklamanızda Charlar Sılınmıcegı Yazıyordu Bu Bızım Icın Sorun Olur O Yüzden OG'lerin Bir Süre Ekipmanla Giremesi Lazımdır
Cıkarsın Markette Hangi Ekipman Varsa Onu Taksın Gelsın Ve Turnuvadakilerde Biz Bakıdayken Giremiyorduk Adamlar Giriyordu Özel Tesisatları Var Onlarda Bizim Oynadıgımız Oyuna Girmesin İstiyenler Vardır Ama Cogumuz İstemiyoruz Benim Gibi Düşünen Cok İnsan Vardır Adam Gibi Bir Oyun Yaptınız Madem Adam Gibi Yönetmesini Biliniz.
CWMAVRO