ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Oyundaki Bıçak ve Dürbün Sorunsalı...

• reclast
    Konu: 3 Yanıt: 9
    57 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Merhabalar.
    Oyunu uzun zamandır bekliyor ve merak ediyorduk. Sonunda oyun açıldı ve girebildik genel olarak fena değil diyebilirim.Grafik ve Ses olarak beklentileri karşılayabilir. Herhangi bi sıkıntısınıda göremedim fakat 2 tane sorunu gözüme çarptı. Öncelikle Bıçak daki ping sorunu çözülmesi gerek diye düşünüyorum. Sanki ping varmışcasına saçma bi bıçak oyunu ile karşılaştım bu oyunda ne yazıkki. Umarım bunun farkındasınızdır ve düzeltebilirsiniz. Bunun dışında silahlarda dürbün falanmı yok yoksa şuanda açılmıyormu gerçekten? Umarım bununda farkındasınızdır ve düzeltebilirsiniz. Bu 2 sorun biraz can sıkıcı açıkcası. Bunun dışında dediğim gibi pek bi sorunla karşılaşmadım bence gayet zevkli oyun.
    Benim asıl beklentimse işin aslı ESport adına olacak. Umarım bu oyunda Wolfteam gibi nakite dayalı bir oyun olmaz ve düşünüldüğü gibi ESport üzerine olur. Türkiye de buna gerçekten ihtiyaç var. Şöyle güzel bi plan program ile güzel işler çıkarılabilir diye düşünüyorum. Umarım herkes için hayırlısı olur.
    RecLast

0

21.11.2014

Link kopyalandı.
  • ChimpyNuts
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

ne yazık ki buda paraya dayalı bir oyun olacak. zırh , ekstra hp gibi şeyler alabilecek rish ile. ve bu oyun hiç bir zaman s2 nin yerini tutmucak. ama yinede gideri var :)
    seni s2den hatırlıyorum ben reclast :DSAFas  IMindless bende.(s2de)

0

22.11.2014

Link kopyalandı.
  • merttaki11
    Konu: 11 Yanıt: 23
    185 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

Dürbün açma olayı yetenekle geliştirelen bişey diye biliyorum kardeşim. İleriki zamanlarda açıklama yaparlar diye düşünüyorum. İyi Forumlar.

Bantisda. SAYGILAR

0

22.11.2014

Link kopyalandı.
  • megalodon16
    Konu: 1 Yanıt: 2
    16 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

RİP oyunu gerçekten hoşuma gitti ses ve grafikleri gayet iyi oynanışı da çok iyi fakat dikkat ederseniz awp silahlarında ilk zoomda hassasiyet normal fakat 2. zoomu yaparsak yani daha da yakınlaştırırsak hedefi hassasiyet artıyo ve uzak mesafedeki adamları vurmak çok zorlaşıyor buna bi çözüm yolu bulursanız çok iyi olur çünkü gerçekten 2. zoomda hassasiyet çok fazla. bunun dışında oyun gayet iyi :)

0

22.11.2014

Link kopyalandı.
  • Physx
    Konu: 0 Yanıt: 61
    201 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

sssssssssss

0

22.11.2014

Link kopyalandı.
  • reclast
    Konu: 3 Yanıt: 9
    57 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Joygame in Benzer bi hata yapacağını sanmıyorum bu sefer. Atacağını adımları daha mantıklı yapacaktır ki bu oyun Esport üzerine olacağını söylediler haliyle öyle bişey yapması önce esport oyunlarının bırakmasına sebeb olur.  Paraya dayalı olmayacağını düşünüyorum bu yüzden ^^ Ve Evet bende oyuna sardım baya bi. Zevkli ve başarılı olduğu kesin. Özellikle bomba ve Flag modları tam aksiyon oluyor eşit bi takım olunca.

Dürbün açma olayının skille açılması sizcede biraz saçma değilmi? Hani dürbünü olan bişeyin neden skilini açma gereği duyuyoruz ? Enteresan geldi bana biraz ^^ Öylemi bilmiyorumn denemedim ama ondan olduğunu sanmıyorum.

2. Zoom un öyle olması bence mantıkı olan zaten. Ne kadar yakınlaşırsa hassasiyet ,kontrol etmek zor olmalı. Ben onda bi hata olduğunu düşünmüyorum ^^ Kaldıki zoom sensivity side var sanırım oyunda onu bi kontrol et belki sende fazladır.

Oyun genel olarak güzel diyebilirim dün baya bi oynadım ve bu 2 hatanın dışında pek birşey görmedim. Umarım istenildiği şekilde gider oyun.
    İyi Günler,İyi Oyunlar ^^
    RecLast

0

22.11.2014

Link kopyalandı.
  • XeraRuin
    Konu: 1 Yanıt: 4
    22 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Aynı yorumu ben de başka bir başlık altında yazmıştım cevap olarak. Zaten zoomu olan bir silahın zoom'unu açmak için yetenek açmak ve takmak gerekmesi gerçekten aşırı saçma olmuş. Açık betada değiştirirler umarım. Farklı bişeyler yapıcam diye saçmalamaya gerek yok :)

0

24.11.2014

Link kopyalandı.
  • Sozeizm
    Konu: 4 Yanıt: 25
    115 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

BKZ: http://www.joygame.com/forum/rip-final-bullet/konu/parayi-veren-dudugu-calar-hesabi/f0c1fec4-a28a-4231-bdf7-bdd9b87bc315?PageNumber=#post5456440

0

24.11.2014

Link kopyalandı.