ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

OYUN YÖNETİMİNİN DİKKATİNE

• AOGxx123
    Konu: 3 Yanıt: 33
    156 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Öncelikle oyunda Sado nickli oyuncuyum 
    Yarıyıl diye verdiğiniz hediyeleri doğru bulmuyorum.Neden derseniz bakın şimdi ben o hk416ya 144bin altın verip aldim 68 tane kutu basp maksımum seviye yaptım ve bunu yaparkende 50bin altin gitti toplamda bu silaha 200bine yakin altın verdim ama sizin verdiğiniz 15gün dusman silahi alma hediyesi sayesinde oyundaki bircok kisi benim silahimi alabiliyor ben bunu doğru bulmuyorum sonucta ben o silaha bi emek verdim.İlla düşman silahı alma ödülü verecekseniz biraz gününün düşük olması gerektiğini düşünüyorum.Sonuç olarak 15 gün az bi süre değil.Verdiğiniz ödülleri doğru bulmuyorum.Sadece fikrimi belirttim bu konuda. Karar size kalmış iyi forumlar.

0

26.1.2015

Link kopyalandı.
  • Vikare
    Konu: 71 Yanıt: 291
    1715 JFP
    Topluluk Yöneticisi
    Kazanılan Rozetler

Yarıyıl etkinliğinde oyundaki bir çok eşyayı hediye ediyoruz, önümüzdeki etkinliklerde de hediyelere devam edeceğiz. Silah Alma oyun içinde zaten var olan bir yetenek olduğu için bu konuda ayrım yapabilme şansımız yok, oyuncularımızın her eşyayı deneme şansı olmasını istiyoruz.

İyi RIP'lemeler!

0

26.1.2015

Link kopyalandı.
  • AOGxx123
    Konu: 3 Yanıt: 33
    156 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Söylemek istediğim sadece 15 günlük sürenin çok fazla uzun olması. Yinede sizi kararınız bişey diyemem. İyi forumlar

0

26.1.2015

Link kopyalandı.