ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

oyun ile ilgili bir sorun

• asessaruhan
    Konu: 9 Yanıt: 22
    192 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

Arkadaşlar merhaba,

Az çok pc ile ilgili herşeyi bilebiliyorum. Ekran kartı nedir ne yüklenir driver varmı yokmu güncel mi ? bu tip soruları bir kenera bırakarak, Bunun yanında sistemimle alakalı hiç bir sıkıntınında olmadığını söleyerek konuya girmek istiyorum...

Ekran ayarlarında değil ultra da oynamak orta da bile oynamak zor. Sebebini bilemediğim bir sıkıntı var... Fps ayarını açarak en az 70 de alabiliyorum buraya kadar'da tamam. Lakin bunun sorunu nedir ?

Özellikler:

i7 3.2 ghz
    nvidia geforce gtx760m
    32 gb ram (8)

0

1.3.2015

Link kopyalandı.
  • Vikare
    Konu: 71 Yanıt: 291
    1715 JFP
    Topluluk Yöneticisi
    Kazanılan Rozetler

asessaruhan, donanım özelliklerini destek sistemine taleple bildirirsen bir uyumsuzluk söz konusu olup olmadığı araştırılabilir.

0

1.3.2015

Link kopyalandı.
  • asessaruhan
    Konu: 9 Yanıt: 22
    192 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

Bildirdim bakalım sonuç neyi gösterecek... 

0

1.3.2015

Link kopyalandı.
  • babatrool3
    Konu: 0 Yanıt: 1
    9 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Hocam Ben Simdi RIP ye Rısh Çektim Kukiri Falan Aldım 30 Gunluk Ölü Taklıdı Fln Aldım Durbun Vb... İste 8 gun Sonra yanı Bugun Çarıma Girdim Hersey 0 yazıyyodu Yardımcı olabılırmısınız Hocam

0

5.3.2015

Link kopyalandı.
  • Vikare
    Konu: 71 Yanıt: 291
    1715 JFP
    Topluluk Yöneticisi
    Kazanılan Rozetler

babatrool3 dedi ki;
    Hocam Ben Simdi RIP ye Rısh Çektim Kukiri Falan Aldım 30 Gunluk Ölü Taklıdı Fln Aldım Durbun Vb... İste 8 gun Sonra yanı Bugun Çarıma Girdim Hersey 0 yazıyyodu Yardımcı olabılırmısınız Hocam

Merhaba babatrool3, http:/joy.ac/RIPDestek adresinden talep açarak durumu bildirirsen destek ekibimiz konu hakkında bilgi verecektir.

0

5.3.2015

Link kopyalandı.