ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Oyun Hakkında

• AKPBaisd
    Konu: 2 Yanıt: 12
    89 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Merhaba lar Benim oyun hakkındaki düşüncelerim Biraz kötü Peki Neden:
    1)Silah Aimleri çok fazla kayıyor
    2)Çok kolayca adam ölüyor
    3)Silahlardaki değerler Üstünde yazıldığndan daha az işliyor
    4)Joygame-nin bütün FpSoyunlarında oldugu gibi bu oyunundada buglar dolu
    5)Fiş çekme bugu bu oyundada işliyor Çok oyuncunuz gider Wolteamda gitmiyorda Bu oyundamı gidicek diyenler bu wolfteamdan çoooooook farklı bir fps türü bu oyun hızlı bir oynanışa sahip Ölü takliti v.s ek özeliklerde fiş çekmeyle farklı buglar yapılabilir Benim Rıcam Bu oyunnunuzda Lütfen Fiş çekmeyi engelleyin çünkü bu farklı bir oyun sizde biliyorsunuz joygame.
    6Para kasmada çok küçük bir artış yapıla bilir %3.5 lik mesela
    7)Klanlar için ch4 farklı bir sunucu lobisi açılmalı
    8)Oyun Torrenti bazı packları yenilemiyor
    9)NProtech Bypass ı çok kolay yapıla biliyor degiştirin :)
    10)Silah öldürme oranları çok fazla düşürün

Sen ne çok biliyrosunya artist sen kimsin olum diyenler yapıcak bişey yok :):D

1

25.11.2014

Link kopyalandı.
  • Sirat0
    Konu: 13 Yanıt: 181
    703 JFP
    Asteğmen
    Kazanılan Rozetler

Merhabalar dostum. Burda kalkıp bu oyunu yüceltmeyeceğim ancak haksız olduğun noktaları da görmezden gelemem.
    1- Silah aimlerini ayarlayabiliyorsun.
    2- çok kolay adam ölmüyor. Şu an shop kapalı olduğu için armor alamıyoruz haliyle armorsuz ölmesi gerektiği gibi ölüyor.
    3- Hangi değerlerden bahsettiğnii anlamadım ancak orada yazdığı gibi net bir oranla karşılaşamazsın zaten.
    4- oyun açılalı 1 hafta bile olmadı adı üstünde "beta" bugları bulmak ve düzetmek için var.
    5- fiş çekme bugu ne, bilmiyorum.

6- malesef haksızsın ben closed beta'da 4. çizgiye ulaştığımda 2-3 silah almama rağmen 110.000 altınım vardı. Emek olmadan börek olmazmış.

7- Haklısın. clan maçları için bir kanal şart.

8- doğru söylüyorsun torrentte sıkıntı var

ve son sorduğun soruyla 2. verdiğim cevap bağlantılı....

0

25.11.2014

Link kopyalandı.
  • AKPBaisd
    Konu: 2 Yanıt: 12
    89 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

1)Hey Dostum Aimler zaten her FPS oyununda ayarlana biliyor her oyuncunun kendine göre bir cfgsi vardır Ayarladıktan sonra bile sistem yine kendisi bişeyler katıyor onu demek istedim yanlış belirtmişim k.b
    2)Armor alınsa bile pek birşey fark etmiycek armora bidaha göz atmanı tavsiye ediyorum silahlarla karşılaştırarak ama
    3)delme isabet v.s gibi oranlarda gözle görülür sapma oluyor  Bunun sebebi sekerek atış fonksiyonundan kaynaklanıyor bence
    4fiş çekip ping lag oluşturarak karşındaki oyuncuuyu şaşırtıyorsun adam seni sağda görüyor sen soldasın adama rahtlıkla alabiliyorsun baselerine dahi görünmeden giden (Çocuklar) var parantez içine aldım !

0

25.11.2014

Link kopyalandı.
  • Revival07
    Konu: 45 Yanıt: 242
    1281 JFP
    Albay
    Kazanılan Rozetler

AKPBaisd dedi ki;
    1)Hey Dostum Aimler zaten her FPS oyununda ayarlana biliyor her oyuncunun kendine göre bir cfgsi vardır Ayarladıktan sonra bile sistem yine kendisi bişeyler katıyor onu demek istedim yanlış belirtmişim k.b
    2)Armor alınsa bile pek birşey fark etmiycek armora bidaha göz atmanı tavsiye ediyorum silahlarla karşılaştırarak ama
    3)delme isabet v.s gibi oranlarda gözle görülür sapma oluyor  Bunun sebebi sekerek atış fonksiyonundan kaynaklanıyor bence
    4fiş çekip ping lag oluşturarak karşındaki oyuncuuyu şaşırtıyorsun adam seni sağda görüyor sen soldasın adama rahtlıkla alabiliyorsun baselerine dahi görünmeden giden (Çocuklar) var parantez içine aldım !

fiş derken neyin fişi bu yani biraz açarsan 

0

25.11.2014

Link kopyalandı.
  • AhmetVURAL
    Konu: 4 Yanıt: 26
    145 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Çoğu şeyi uygunsuz buldum ama altın olayı harbiden çok saçma ben maç başına en az 15 kill elde ediyorum ( Bul / Yoket ) 5-6 saatde kastığım para 3 günlük silaha gidiyor

0

25.11.2014

Link kopyalandı.
  • PushIT
    Konu: 7 Yanıt: 77
    307 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

Arkadaşlar böyle böyle oyunun hatalarını bulabiliriyoruz ellerinize sağlık adminler bu oyunun hatalarını facebok final bullet form dan görsün ve açık betayı ona göre ayarlasın diyorum ben  iyi tespit yapmışsın devamı gelsin oyunda hiç bir  sorun kalmasın bi kaç benim sorunum var
    1-oyun çok paraya dayalı olmasın
    2-hile olmasın iyi  bir blok koruma olsun
    3- zaten çok oyunculu ama hiç bir zaman azalmıcak oyuncusu olsun oyun mükkemel olur zaten sizin dediğiniz sorunlarıda eminim düzeltiyorlardır :) PushIT

0

25.11.2014

Link kopyalandı.
  • Morrish
    Konu: 6 Yanıt: 176
    675 JFP
    Astsubay
    Kazanılan Rozetler

Oyunda aim konusunda düzeltme olabilir.Ama beta'da oynarken yerdeki herhangi bir silahı alamıyorduk bunu bir çok arkadaşımız şikayetciydi.Bununla ilgili bir çalışma yaparlarsa sevinirim.

0

25.11.2014

Link kopyalandı.
  • PushIT
    Konu: 7 Yanıt: 77
    307 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

Bencede  silah alma özzeliğimi ne varmış  onun yerine herkes silah alabilir olsa mükkemel olur

0

25.11.2014

Link kopyalandı.