ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Oyun Bakıma Alınsın Diyenler ?

• rip1987
    Konu: 3 Yanıt: 8
    60 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Bence Oyun Bakıma Alınmalı Joy Game Yine Yaptı Yapacağını Destekleyenler Yorum Yapabilir Adam Gibi Bir Tane Hatasız Oyun Yapamadılar Henuz Umarım Dıkkate Alıp Yaparlar 5 senedır Bu pc le Hıcbır Oyundan Hata Almadım Ama Joygamenın Oyunlarında Ozellıkle Goleyden Vs. Aldım Cogu Oyunu Ise hılelıydı Zaten Bundada Oyle Olcak Gıbı Hayırlısı Bakalım Bakıma Almalılar...

0

20.11.2014

Link kopyalandı.
  • qkafderq
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Aynn Bakıma Alınsın Benim Bilgisayar Win8 Oyuna başlat dıyorm Ekrana Gelmiyor Oyun ! ! !

0

20.11.2014

Link kopyalandı.
  • rip1987
    60 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

bakıma almazlarsa boyle sap gıbı kalırız bu kadar basıt  marıoyu yap desen yapamaz joygame cıddıyım yapamayacakları oyunu getırıyorlar turkıyeye.

0

20.11.2014

Link kopyalandı.
  • V1ncent
    Konu: 0 Yanıt: 24
    99 JFP
    Admin
    Kazanılan Rozetler

Merhaba,

Oyun kapalı beta testi aşamasında. Test süreci bu kullanıcılardan geri bildirim almak için. Kullancıların yaşadığı sorunların büyük kısmı gözlemlediğimiz kadarıyla özel durumlar bakıma gerek varsa planlayıp yaparız merak etmeyin.

0

20.11.2014

Link kopyalandı.
  • rip1987
    60 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

ne zaman ? bak admın otomatık ezbere bılınen cevapları verıyorsunuz. getlong error 20114 mufur nedır hatası verıyor demıssınızkı yenıden yukleyın veya su adımları ızleyın bakın ben 15 senedır onlıne oyun oynuyorum kurmadıgım oyun yok neyı ney destekler ne yapar bılıyoruz ama sız ezbere bılgı verıyorsunuz bunun cozumunu bence bulmalısınız  joygame gozden dusuyordu gıt gıde devam edıyor. tesekkurler.

0

20.11.2014

Link kopyalandı.
  • merttaki11
    Konu: 11 Yanıt: 23
    185 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

ya admin \version.ini was not found diyor bi yardım et ya

0

20.11.2014

Link kopyalandı.
  • AhmetSsv
    Konu: 1 Yanıt: 7
    37 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Oyun Zaten Betada Beta Testi Demek Sürekli gidip gelmeler Oyunda Problemler Oluşması demektir. Official Acılana Kadar Bekleyin Arkadaşlar İsterseniz. Yani Sorunsuz Sürümü.

0

20.11.2014

Link kopyalandı.
  • rip1987
    60 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

ahmet kardes beta bıtsede aynısı olacak emın ol bu hatalar olmasada habıre bıseler cıkıcak onumuze ondan endıselenıyorum . keske baska sırket acsaydı oyunu.

0

20.11.2014

Link kopyalandı.