ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

OuZ_GaZi SUÇSUZDUR... Kilitli

• jackoo12
    Konu: 2 Yanıt: 5
    38 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

TakeS Klanı Olarak Yöneticimizin Çarı Kapanmıştır İlgilenmenize Rica Ediyoruz...
    Dayı_Gazi

0

5.3.2015

Link kopyalandı.
  • onuq3455
    Konu: 3 Yanıt: 8
    63 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Aynen Öyle Elimizde Demo Var Şikayet Ettiler diye kapattılar.

0

5.3.2015

Link kopyalandı.
  • 3zel78
    Konu: 1 Yanıt: 4
    25 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

OuZ_GaZİ nin bu güne kadar oyunda ne küfür etmediğini nede hile kullanımı gibi bir girişimde bulunduğunu gördüm.Her nasıl olduysa bir yanlışlık var.İlgilenmenizle Rica Ediyoruz...
    zMurat_GaZİ

0

5.3.2015

Link kopyalandı.
  • Vikare
    Konu: 71 Yanıt: 291
    1715 JFP
    Topluluk Yöneticisi
    Kazanılan Rozetler

Merhaba, oyunda verilen cezalar geri alınmamaktadır. Eğer bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız destek talebi açarak cezanın detaylarını öğrenebilirsiniz.

0

5.3.2015

Link kopyalandı.
  • ouzylmz5534
    Konu: 0 Yanıt: 7
    24 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Vikare----     BEN OuZ_GaZİ_    OYUNA GİRİŞ YAPIYORUM KULLANICI ADI VE ŞİFREMİ GİRİYORUM DONUP KALIYO BU BAN MI HE EGER BAN YEMİŞSEM NEDEN YEDİM BUNU BANA VE  ARKADAŞLARIMA KANITLAYA BİLİRMİSİNİZ.
    ÇOK BÜYÜK HAKSIZLIK YAPIYORSUNUZ OYUNDA KAÇ KİŞİ WH KULLANIYOR WE KÜFÜR EDİYOR ONLARA HİÇBİR SEKİLDE CEZA YOK BİZ SESSİZ SEDASIZ ADAM GİBİ OYUN ONUYORUZ DİYEMİ CEZA VERİYOSUNUZ. ÖYLEYSE BİZDE ONLAR GİBİ OYNAYALIM. LÜTFEN BANA BU DURUMU AÇIKLAYIN ((( OuZ_GaZi_ ))) Saygılar.

0

6.3.2015

Link kopyalandı.
  • Vikare
    Konu: 71 Yanıt: 291
    1715 JFP
    Topluluk Yöneticisi
    Kazanılan Rozetler

3. parti programlar oyunun işleyişine etki eden programlardır. Gameguard oyunu başlatırken oyuna müdahale eden bir program algılarsa uzaklaştırma cezası verilebilir.

1

6.3.2015

Link kopyalandı.
  • vlknklndr
    Konu: 0 Yanıt: 2
    6 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

ADAMLAR İŞ YAPMAYI BİLMİYOR KAFASINA GÖRE WH DİYİP BAN LIYOR...
    OYUNU BOŞUNA AÇIK BETA YAPMIŞŞSINIZZ OYUNA Bİ GİRİN BAKIN KAÇ KİŞİDE HİLE WAR VE SİZE KAÇ KİŞİ KÜFÜR EDİYOR ASIL BANLANMASI GEREKN ONLAR....
    .

0

6.3.2015

Link kopyalandı.
  • ouzylmz5534
    Konu: 0 Yanıt: 7
    24 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

ABİ PC'MİN IP ADRESİİ WERİM YA GELİN BAKIN İSTEDİNİZ YERE YA HİLE OLSAA KD ÖYLEMİ OLUR SİZ OYUN İÇİNE GİRİNDE WH KULLANANLARI GÖRÜN SİZEE ADAMLAR NASI KÜFÜR EDİYO ONLARI GÖRÜN SUÇSUZ İNSANLARI BANLAMAKLA YÖNETİCİ OLUNMUYO. KİMSENİN HAKKINI YEMEYİN. EGER GERÇEKTEN DEDİGİNİZ GİBİ BİŞE WARSA WERİM IP ADRESİNİ KONTROL EDİN ZTN SON 1 AYA KADAR PC DE YAPILAN HERŞEY GÖRÜNÜYO ......

0

6.3.2015

Link kopyalandı.