ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

ÖNEMLİ !!

• AzaziL06
    Konu: 3 Yanıt: 4
    42 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

https://www.facebook.com/WoodactorsWoodactors Adlı Oyuncunun Rish bugu yaparak çarına yüksek miktarda rish yüklediğini bu sayfada resimlerden görebilirsiniz. RİSH BUGU yapmak ban sebebi değil mi ? Nasıl bir oyun bu nasıl kontrol ediyorsunuz biz emeğimizle oynarken adam rish bugu yapıyor ve herşeyi alıyor çarına. Dikkatli inceleyin bunu lütfen

0

5.5.2015

Link kopyalandı.
  • Vikare
    Konu: 71 Yanıt: 291
    1715 JFP
    Topluluk Yöneticisi
    Kazanılan Rozetler

AzaziL06 dedi ki;
    https://www.facebook.com/WoodactorsWoodactors Adlı Oyuncunun Rish bugu yaparak çarına yüksek miktarda rish yüklediğini bu sayfada resimlerden görebilirsiniz. RİSH BUGU yapmak ban sebebi değil mi ? Nasıl bir oyun bu nasıl kontrol ediyorsunuz biz emeğimizle oynarken adam rish bugu yapıyor ve herşeyi alıyor çarına. Dikkatli inceleyin bunu lütfen

Rish bugı diye bir şey bulunmamaktadır. Bahsettiğiniz hesaba inceleme yapıldı. Bazı oyuncular sistemdeki görsel açığı kullanarak bu tür ekran görüntüleri yaratabiliyorlar. Windows saati / tarihi geri alındığı zaman eşyaların günü çok daha uzamış gözüküyor ama aslında alındıkları süre sonra erdiği zaman kullanmaya devam edemiyorlar.

Bu yüzden ekran görüntülerinde gördüğünüz eşya sürelerine itibar etmeyiniz, dediğim gibi Rish bugı diye bir şey bulunmamaktadır. Daha önce tek sefer sistemdeki o gece gerçekleşen bir hata yüzünden bu tarz bir şey olmuştu ama bu herhangi bir hile ya da oyuncuların yapabildiği bir yöntemle değil, tamamen sistem arızasıydı ve ertesi günü düzeltilerek fazla rishler geri alınmıştı.

Not: Bilgisayar tarih ve saatiniz yanlış olduğu zaman giriş etkinlikleri ve diğer etkinliklerden faydalanamazsınız. Bu yüzden bilgisayar saat ve tarihinizi güncel tutmanızı öneririz.

0

5.5.2015

Link kopyalandı.
  • AzaziL06
    Konu: 3 Yanıt: 4
    42 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Teşekkürler. Yani biz emeğimizle oynarken bunları görmek zoruma gitti de biraz. Birde bu oyundaki fps lag sorunu ne zman düzelicek acaba ? Adamın menzilinden çkıyorum aradaki koca duvardan mermi geliyor ölüyorum bu nasıl iş

0

6.5.2015

Link kopyalandı.