ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Odadan atmaya bi önlem alın artık

• DarkC00L
    Konu: 6 Yanıt: 27
    171 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Ya herkes oyalabilsin yada kimse oylamasın şu odada.Oda sahibi keyfine göre adam oyluyo 19-3 gidiyoz diye odadan atıyo hepte nedense son el exp ve tp almıyalım diye.Şu keyfine göre odadan adam atanlar gidin siz 1 oda oluşturun tüm yeteneksizleri toplayıp oynayın ondan sonra oyunu öğrenin.Yada gidin bi tedavi görün Kulaklarınızı yıkatın gözünüze baktırın.Ses kasma kavramını hiç duymamışsınız belli.Refleks sözcüğünün anlamını bilmediğinizde belli.Yeteneksiz oyuncular sağ olsun her öldüklerine insanlara hile demeyi bırakın.Oyundan ilk başlarda oynayasım yoktu.Yakibi gördükten sonra o mavi renk yüzünden baseden taramaya başlıyodu insanlar.Birde üstüne duvardan mermi geçme ve sekmeyi kapatsalar oyunun % 50 si adam vuramıcak bu odadan atma oranı % 50 daha fazla artacak orası kesin bişey.Bana hile diyenler girin 3 adet videom var forumda girip izleyin.Videolar pc de çok yer kapladığı için acele bir şekilde yaptım.Oynadığım odalarda izleyici olarak girip izleyebilirsiniz demo kaydedip desteğe atarsınız hile varsa gerekeni yaparlar odadan atmanızdaki mantık nedir anlamış değilim.

0

3.1.2015

Link kopyalandı.
  • Harnonde
    Konu: 1 Yanıt: 8
    67 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Kardeşim durum malesef böyle hile olanı olmayanı da atıyorlar kafalarına göre istiyorlar ki karşısındaki herkez oynamayı bilmesin hep biz onları vuralım mantığı yürütüyorlar tabi bizim gibi iyi oynayanlarda her maç böyle şeylerle karşılaşıyor tabi yetkililerin buna hala bi önlem almamasına da insan şaşırıyor 1 aydır herkez artık haykırıyor ama takan yok.

0

4.1.2015

Link kopyalandı.