ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

ODADAN ATMAK NEDİR SİZCE ?

• EDRai
    Konu: 3 Yanıt: 4
    51 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Adamın işine gelmiyor diye odadan atıyor vay be ne kadar güzel bi olay bu yedirememek bu olsa gerek karşısında olan botları vurunca sevinen karşına cıkan engelleri odadan atan şahıslara söylüyorum az adam olun odadan adam atmakla bir yere gelemessiniz botlarla seri exp seri kd kasıp elinize bişey gecmez. Az oynamayı öğrenin bence. Gecenlerde Üstadın wall videosunu yayınladık İhtiyar ekibinden bi adamın wall cıkması ne kadar dogal dimi :D İhtiyar az adam olda her seni öldüreni odadan attırma . Neyse hadi kolay gelsin sadece bilgi vermek istemiştim  İnsallah böyle botlarla oynamaya devam edersin canım :D

0

18.1.2015

Link kopyalandı.
  • DarkC00L
    Konu: 6 Yanıt: 27
    171 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Farm yapanlara laf atıyolar kendileri ne yapıyolar çok merak ediyorum bide utanmadan yazıyor atılınca laf yapıyonuz seri kasmamızı engelliyonuz yazıyolar.Ayriyetten SES KASMASINI BİLMEYENLER BİRAZCIK AKLINIZ VARSA KULLANIN ODADAN ATIYONUZ SON 2 3 EL KADAR O KADAR EMEK VERİYORUZ.NİYE ATIYONUZ HİLEMİ VAR OYUN SONU DEMOYU KAYDET İZLE VARSA HİLE GÖNDER TİCKETLE BU KADARDAMI KAFANIZ BASMAZ YA.Bıktım hergün oyundan soğudum

0

18.1.2015

Link kopyalandı.
  • Arthos
    Konu: 12 Yanıt: 84
    405 JFP
    Çavuş
    Kazanılan Rozetler

Nasıl desem bilmiyorum fakat sanırım odadan atılanların başında geliyor olabilirim :) ben alıştım sizde öyle yapın

0

18.1.2015

Link kopyalandı.
  • orkuni06
    Konu: 5 Yanıt: 24
    149 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Odadan atıyolar sonra adamız diye ortalıkta geziyolar herşey klan sunucusu gelince belli olcak ....

0

18.1.2015

Link kopyalandı.
  • orkuni06
    Konu: 5 Yanıt: 24
    149 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

böyle sıkıntıların inşallah düzelecegini umuyorum.

0

18.1.2015

Link kopyalandı.
  • DarkC00L
    Konu: 6 Yanıt: 27
    171 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Topu topuna günde 10 oyun atıyorum 5 inde atılıyom oyuna giresim yok artık.

0

19.1.2015

Link kopyalandı.