Daha önce de bu konuyu açtım ama gınağa geldi resmen . Şu saate kadar toplam 4 saat aralıksız oyun oynadım 43 kutu topladım . Ha şimdi birileri şans meselesi diyecek yok öyle şans mans 43 te 1 tane bile kit çıkmaz mı yüzde 1 mi ne bu oran ben anlamıyorum. Final sürümde mi yaparsanız daha mı erken yaparsınız bilmem ama şu normal kit oranlarını artırın artık YETER . Maytap geçmeyin milletle arkadaş
çıkması bi dert çıkmaması bi dert çıkıyoda ne oluyo topladıklarımız çöp oluyo 4 kere arka arkaya 2. seviyeye yükseltmek istedim hepside gelişme başarısız dedi boşa zaman kaybı oldugunu gösteriyor oyun şuan için.Turnuva yaptılar oyuncu çekek için yıl başından sonra kapanışı verirler değişiklik yapmazlarsa oyunda.oyunda tutmak için hediye veriyolar 1 günlük silah filan.
oda bişey mi Ben M4A1 e yaklaşık 70-80 kit harcadım ve hala seviye bir bi orantısızlık var ancak operatörler tarafından bilgilendirilmediğimiz için burada binlerce insanın emeği bir şekilde çöpe atılmış olunuyor. Neticede bizler birer online müşteriyiz ve ilgi sıfır. Umarım herkesin bu çapası karşılık bulur, İyi oyunlar.