ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Merhabalar.

• Anilluminati
    Konu: 1 Yanıt: 1
    13 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

• Çoğunuzun tanıdığına eminim Go-Gaming klanı sürekli adımı kötüye kullanıyor. Kimisi hack diyor kimisi lag diyip oyundan atıyor, oyunda hile var mı yok mu onu bilmiyorum. Youtube'dan birtane video izledim hile olduğuna dair lakin FİXlendi diyorlar.
    • Girdiğim hiçbir oyunda hile vb. şeyleri desteklemedim,kullanmadım hep seviyeli ve temiz oyunlar aradım MMOFPSye dair.
    • Counter-Strike & S2 Son silah gibi vb. oyunları hep hile yüzünden bıraktım her kim söylemiş olursa adıma leke sürdürmem ve oyun içerisinde hile varsa ve kullanılmaya devam ederse bir hevesle beklediğim RIP:Final Bullet'e veda etmek zorunda kalacağım.

Not: Forumda pek takılan bir insan değilim 1000de1 girerim.
    -Anilluminati

0

13.12.2014

Link kopyalandı.
  • Morrish
    Konu: 6 Yanıt: 176
    675 JFP
    Astsubay
    Kazanılan Rozetler

Oyunda hile var şuan sana bunu söyleyim.Çünkü elimizdeki demolar'da hilenin olduğunu kanıtladık.Joygame ekibi ise destek bölümünden gerekli şikayetleri ettik ama cevap alamadık böyle giderse Final sürümü geldikten sonra oyuna bakıp ona göre devam etmeyi düşünüyoruz.

0

13.12.2014

Link kopyalandı.
  • Revival07
    Konu: 45 Yanıt: 242
    1281 JFP
    Albay
    Kazanılan Rozetler

Aynen hilelere bir çare bulunmazsa bende ıyunu bırakacam

0

13.12.2014

Link kopyalandı.
  • Gorkem5918
    Konu: 1 Yanıt: 5
    25 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Onların işi gücü çamur dostum şansları şimdilik yanlarında...zamanla cw lerde vs gorecegız onlarıda

0

13.12.2014

Link kopyalandı.
  • Renkod
    Konu: 2 Yanıt: 12
    65 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Arkadaşlar bence biraz zamana bağlı bir durum bu. Şu andaki üyeler ilerleyen zamanlarda oyunun ne denli geliştiğini daha net görebilecekler. Tam sürüme kadar bu tarz problemleri fazla ciddiyete almayalım desemde, desekte çok sinir bozucu oluyor bunun farkındayım. Herkes kendi kararını kendisi verecektir ama, şuan yorum yapmak için çok erken diyebilirim.

0

14.12.2014

Link kopyalandı.
  • Morrish
    Konu: 6 Yanıt: 176
    675 JFP
    Astsubay
    Kazanılan Rozetler

Yetkililer oyunda ilk turnuva yapmaları ve oyun ile ilgilenmemeleri joygamenin bir hatası turnuva yapmasın demiyorum ama oyun ile ilgilenmesi gerekirdi.Ama şuan turnuva bitti ve oyunda halen hatalar var ve değişik şekilde oyunda hata alan arkadaşımız var.Bir sorunu çözüyorlar fazlasıyla sorun oluşuyor malesef.

0

15.12.2014

Link kopyalandı.