Merak Ettiğim birşeyi soruyorum ben. AkifD adlı üye galiba mod olmak için uğraşıyordu(tahminim)...Ben kendisini ne oyunda nede realde tanımıyorum.Fakat aktif olan bir adam yerine forumda 1 kere bile görmediğim çoçuk mod oldu..Herşeyi geçtim AkifD arkadaşımız mod olamadığı için veda konusu açıyor ve ne yazık ki konuyu kilitliyorsunuz....
Şimdi merakım bu arkadaşın açtığı konuda argo kelimemi varda kilitlediniz ? benim görmediğim yada bizim bilmediğimiz suç işledide mi konu kilitlendi ? Forumda zaten azda olsa biraz düzensizlik ve adam ayırma var gibi duruyor...Hayırlısı diyorum artık
Düzenle alakası yok bende modluk yaptım ama modluğunda bi adabı var evet çalışanların hepsi burda düzeni sağlaması lazım...İçinde argo,siyasi,din,ırk gibi şeylerin olmadığı sadece şahsı oyunu bıraktım denen bir konuyu kapatma sebeblerini merak ediyorum...
Burda hepsi joygame temsil ediyor...Modlar işini güzel yaptığını sanmıyorum vikarenin gerekli açıklamayı yapmasını umuyorum..
Vallahı hocam ben ilk defa burda gördüm.İş yapan herkese saygım vardır ben bir oyuncu olarak konuşuyorum buraya bu foruma giren x kişisi 2-3 gün sonra çıkar...
Neden sorusunu cevaplandırıyorum kişisel olarak forum ; Kişilerin saygı içerisinde birbiri ile tartışması , bilgi alışverişi yapılması , oyun hatalarının giderilmesinde yardımcı olması(Destek sisteminden hızlı çünki burası) vb. şeyler ama Önceliği tartışmaktır...
Ama tartışmaya imkan bırakmadan konu kilitliyorsunuz yada kapatıyorsunuz...Bırakında biz bi eylem sağlıyalım...Modluk yüksek bir derece değil burda html kodunu bilen her kişi yapar ama insani ikna etmeyi yada o konuyu anlatmayı her kişi beceremez...Forumda konu açıklamasını veya kapatılma sebebini vikare güzel cevap veriyor...(Tecrübeli kendisi)...
Kısaca demek istediğim ; Beni ikna edemiyorsan yada konuyu kapatıyorsan açıklaman lazım...
Destek konularında gerekli cevap verildikten sonra kilitlenmesi kuralımız bulunuyor ama bahsi mevzu konunun kilitlenmemesi lazımdı tabii ki, böyle şeyler zaman zaman yaşanabilir :) Asla Akif arkadaşımıza karşı bir hareket olduğu anlamı çıkarılmamalıdır. Konu tekrar açılmıştır.
Akif arkadaşımız forumumuzda oldukça aktif ve yardımsever bir üyeydi, göstermiş olduğu ilgi ve alakasından dolayı kendisine teşekkürlerimi özel olarak ilettim. Moderatörlük konusunda da konuşmalar yaptık ama bazı engeller bulunduğu için bu gerçekleşmedi.
Yeni moderatör arkadaşımıza gelince, Lyra uzun süredir başka oyunlarımızda da destek vermiş ve hala desteğine devam eden başarılı bir moderatördür. Oyuncularımıza daha hızlı destek sağlayabilmek ve doğru yönlendirmek adına, Lyra'dan RIP: Final Bullet oyunumuzda da ekibimize destek vermesini rica ettim. Başarılı olacağına inanıyorum.