ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

KÜFÜR ARGO VS.

• GorkemuraL
    Konu: 6 Yanıt: 23
    132 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

[img=http://www.upload.gen.tr/uploads/F/m4Tz3-t_FB_Screenshot_2014_12_25_1_22_37.jpg][/img]

YETKİLİ ARKADAŞLAR BUNLARA BEN Bİ ÇARE BULAMIYORUM. FAKAT SİZLERDE İMKAN VAR. BUNLARI CEZALANDIRIRSANIZ SEVİNİRİM. BU KÜFÜRLERİ EDENLERİN ACİZ İNSANLAR OLDUĞUNU BİR ÇOĞUMUZ BİLİYORUZ. VE GERÇEKTEN CEZA ALMASI GEREKTİĞİNİDE BİLİYORUZ. SİZLERDEN İSTEĞİM BU DENSİZLERİN CEZASIZ KALMAMASI.  

AYRICA BİRŞEY DİKKATİMİ ÇEKTİ.. ÖRNEK VERİYORUM OYUNDA KONUŞURKEN 

KARDEŞİM NASILSIN
    İYİDİR, SEN NASILSIN
    ALLAHA BİN ŞÜKÜR KARDEŞİM BENDE İYİYİM. YAZIŞMA BÖYLE AMA GİDEN YAZI BU ŞEKİLDE DEĞİL. 

GİDEN TAM OLARAK BU   ****** BİN ŞÜKÜR KARDEŞİM  ?  ŞİMDİ NEDEN BU GÜZEL İSİM YILDIZ OLUYOR. BENCE YASAKLAMANIZ GEREKEN İSİM KELİME VB. BU OLMAMALI. ARGO İÇEREN HER KELİMEYİ KARA LİSTE YAPMALISINIZ.   SİZLERDEN İSTİRHAMIM BUNLAR LÜTFEN İLGİLİ OLALIM TEŞEKKÜRLER.

0

25.12.2014

Link kopyalandı.
  • berkayturhan97
    Konu: 3 Yanıt: 27
    120 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

oyuna giremeyenlerden biriyim ama senin yazını okuyunca böyle duyarlı insanlar da varmış dedim ve oyunu açmak için elimden geleni yapıyorum oyunda ALLAH yazısını yıldızlama amaçlarını benden anlamadım ALLAH ismini hiçbir güç kaldıramaz .

0

25.12.2014

Link kopyalandı.
  • borabro
    Konu: 0 Yanıt: 3
    9 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Belkide bu kutsal isme karsi hakaret vs agiza alinmayacak seylerden dolayi yapilacak komplikasyon saldirilarina karsi bir onlem olarak olabilir. Kids90

0

26.12.2014

Link kopyalandı.