Merhabalar ben profesyonel bir oyuncu olmak için ve FPS de kendimi belli etmek isteyen birisiyim 4 yıldır Point blank oynuyorum son 2.5 yıldır katıldığım her turnuvada takımımla derece almış birisiyim ve ben Kıbrısta yaşıyorum Son Başarılarım Point Blank Türkiye Şampiyonluğu ve Dünya Şampiyonasında Türkiyeyi Temsil etme hakkı kazandım İsmim H.Ahmet''ReLax''ÇETİN dir Kıbrısta yaşadığım için point blankta genelde hiç ping lag felan olmuyordu ama RIP te aşırı derecede lagım var yani ping hiç yeşil gözükmedi şuana kadar nedense hep yeşilin bir altındaki sarı renk gözüktü ve oyun sadece bendemı kasıyor ping yüzünden mi kasıyor bilmiyorum bilgisayarımdaki ekran kartım ATI Radeon HD5400 4 Gb ddr3 ram var pb yi lolü rahatlıkla oynuyorum Lütfen yardımcı Olun çünki bir dahaki sefere yapacağınız turnuvada Bir Kadro Kurup istanbuldaki Turnvuaya katılmamı bekleyen arkadaşlarım var
cs go ya sarmayı dusunuyorum orada tanıdıklar felan var SpaceSoldiers CS GO takımında arkadaşlarım var fakat bu oyuna para yatırmıycam zaten dıger oyunlarada hıc yatırmadım genellikle sponsor felan herseyımı tamamladı ama hala aklımda yok degıl cs go da da cok pıng oluyor yada pc kasıyor tam bılmıyorum ama cs go ya başlasam yani ciddi oynasam 6 ay sonra başarı gelir diye düşünmüyor değilim