ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

IvanDrago Veda

• Ivan
    Konu: 6 Yanıt: 23
    144 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Merhaba arkadaşlar,
    Oyunu bırakıyorum artık zevk alamaz oldum oynadığım oyundan ve benimle birlikte bir çok kişi TurkPlayer olarak başka oyunlara geçiş yaptı oyunu bırakmamızdaki sebebler şunlardır

• Parası olana aşırı avantaj sağlanması ( M4a1 Komando 33 Hasarlı bir silahın full zırhlı bir karaktere 6 - 15 - 20 vurması normalde 4 mermiye ölmesi gereken bir karakter 7 8 mermide ölmesi ki fps oyununda 1 mermi can kurarır)
    • Gözcü yaklaşan düşmanı algılar ki yaklaşan düşman ''SESSİZ'' yürüsebile gözcüsü olan bir şahıs düşmanını görür ve öldürür benim tabirimde oyunun rish ile sattığı ''wall hack'' adı değiştirilmiş ve mesafesi düşürülmüş halidir gözcü. (Şöyle bir notta ekliyim bir fps oyununda en önemli şeylerden biridir ses kasmak ki oyunda böyle bir özellik var iken ses kasmak ve sessiz yürümek pek işinize yaramıycaktır bir fps oyununda olmaması gereken bir özellik)
    • 1. ve 2.ci sebeblerden dolayı oyuna yeni başlıyan oyuncular bu kişilere karşı oynayınca bir süre sonra dayanamayıp oyunu bırakıyor şöyle söyliyim S2 son silahın zamanında bukadar çok tutulmasının sebebi neydi sizce herkez eşitti veya Cs go da bir bıçagın değeri 250 300  dolar fakat o bıçak o silahlar size + dan bir avantaj veriyormu diğer oyunculara karşı vermiyor o oyundada herkez eşit ama dolarlar havada uçuşuyor.
    • Günden güne oyuncu sayısı düşüyor  ne klan maçı atıcak klan nede oynuycağımız düzgün oda kalmadı.
    • Oyunun şu anki durumu kanserdir günden güne yayılan bir kanser erken tedavi edilirse belki bir şansı olabilir ama görmezden gelinirse sonuc bellidir bu benzetme bence gayet uygun bu duruma.Herneyse arkadaşlar sonuç olarak benden bukadar kendinize iyi bakın. 

0

23.4.2015

Link kopyalandı.
  • hunter3467
    Konu: 6 Yanıt: 20
    126 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

aslında oyuna ait olan hikayeyi okusan gözcü cokda sacma deil tabi bu oyunun yapısına göre cünkü hikayeye dikkat edersin robotlardan bahsediyo ve bir işin içinde robot varsa duvar arkasını görebilmeksi cokda sacma deil,
    eskiden gözcüye bende karsıydım senin gibi,bunu sende biliyosun ama hikayeyi okudugun zaman cokda sacma gelmiyor,paran varsa al kullan yoksa babayı yedin kardeşim :)

0

15.5.2015

Link kopyalandı.
  • PiScOpAtY
    Konu: 3 Yanıt: 10
    63 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Ivan Drago.. kendine iyi bak sni özleyeceğiz.. senin yanında çok oynadım .. hatta hep senin tarafına geçerdim :) TeAmKoLiK98 SAYGILAR abi görüsürz

0

1.6.2015

Link kopyalandı.
  • GizliTehlike111
    Konu: 2 Yanıt: 6
    38 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

S2'yi geri açsınlar lütfen! Şu hile yazılımını ona ekleyip açsınlar bizde mutlu olalım değil mi ya ?

0

8.6.2015

Link kopyalandı.
  • 1441
    Konu: 1 Yanıt: 2
    16 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Ivan ADAMSIN REYİZ ( adam doğru şöylemiş beyler wallhack in bu kadar kullanımını sağlayan şey gözcü itemidir resmen oyuna katkı adı altında wall hack satıyorsunuz '' AANLAYACAĞINIZ OYUN PAY THE WİN OLMUŞ'' PARAYI VEREN OYUNU KAZANIR BİDAHA DA DOĞRU DÜZGÜN RIP OYNAMAM CS GO GİBİ BİRŞEY YAPSANIZ DAHA FAZLA TUTARDI '' )         *SomuncuBaBa*

0

10.6.2015

Link kopyalandı.