ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

İŞTE SİZE İLLEGAL KASANLARIN TESPİTİ !!! HERKES BAKSIN...

• MakvvaizeTR
    Konu: 10 Yanıt: 28
    217 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

Emek hırsızlığı değilde nedir bu? Şifreli odalarda illegal kasıyolar. Gerekeni yapın artık.  15 gün yetmiyor bunlara..

0

8.1.2015

Link kopyalandı.
  • Kosomk34
    Konu: 3 Yanıt: 27
    156 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

ADAMLAR BİLDİGİN İMHA TİMİ ANASINI SATIYIM :D ŞUNLARA BAK ŞUNLARA   ADAMIN KD 4.54 PRO ANASINI SATIYIM ADAM ÖLMEZ YAZMIS BAKSANA. AŞÇI  EMEGIYLE KASTI DİYENLERİN  BU ASCININ İTİ USAGI OLDUGU ZATEN BELLİYDİ SMDİ TESCİLLENDİ. İHTİYAR BAN YEDİ 2 3 GÜN FORUMDA HAVLADI SONRA SESİ KESİLDİ. 2 3 GÜN SONRA ASÇI DA BASLICAK  BAN YEDİM  DİYE. HEPİNİZİN SONU AYNI OLACAK OLUM . EMEK HIRSIZI SEREFSİZ ADİ İNSANLAR BASİT İNSANSINIZ HEPİNİZ BASİT ALISMISSINIZ KOLAY YOLDAN  KAZANC SAGLAMAYA . BEDELİNİZ 3 KURUS ETMEZ SİZİN LAN

0

8.1.2015

Link kopyalandı.
  • Kosomk34
    156 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

İLK ÜÇ E BAKIN İHTİYAR GERMANY  AŞÇI HEPSİ AYNI KLANIN ADAMI HEPSİ İLLEGAL HEPSİ BUNLARIN HEPSİ KLANCA BAN YEMESİ LAZIM. Bİ SUCA YARDIM  ETMEK DE SUC İSLEYEN KADAR SUCLU OLMAKTIR. ADMİN DESTEGE ATTIK YAP GEREKENİ ARTIK. BİZ EMEK VERİP KASACAZ BUNLAR KOLAY YOLDAN RUTBE ALACAK YOK OYLE Bİ DÜNYA ADALETİNİZ VARSA CEZASINI VERECEKSİNİZ KİMSEYE CİFTE STANDART GOSTEREMEZSİNİZ !!!!!!!!

0

8.1.2015

Link kopyalandı.
  • PIXELLL
    Konu: 14 Yanıt: 77
    419 JFP
    Moderatör
    Kazanılan Rozetler

Merhabalar,

3 karakterde haksız kazanç dan dolayı 15 gün yasaklama almıştır.

0

8.1.2015

Link kopyalandı.
  • offbea2
    Konu: 3 Yanıt: 16
    87 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

SONUNDA KANITINIZ OLMADAN BAN YEDİRTİNİZ RAHAT UYUNUZ O RİPE BENMEN AZ 1 BİN YATIRDIM MAASIMI ONA YATIRDIM ILLEGAL KASTIYSAM GOZUM KOR OLSUN BEN 24 SAAT KASTIM .....

0

8.1.2015

Link kopyalandı.
  • snipper45
    Konu: 0 Yanıt: 1
    6 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

PİS BİR OYUNDA YINE YAPTIGINIZ YAPACAGINIZI ASCIYI KANIT OLMADAN BAN  YEDİRTİNİZ TEBRİK EDİYORUM SİZE TAM BİR SEREFSİZSİN

0

8.1.2015

Link kopyalandı.
  • Kosomk34
    156 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

kardeşim istersen 10 000 yatır. Şifreli odalar kurup illegal kastıgınızı  herkes biliyor kimse  haksız yere durduk yere ceza almaz. siz emek hırsızlıgı yapıyorsunuz. bu oyunda emegiyle kasan adamların hakkını gasp etmiş oluyorsunuz. haksız yere kimseye ban yedirtmeyiz biz. boş konusmıcaksın. adam olup evet kastım diyeceksin.

0

8.1.2015

Link kopyalandı.
  • Kosomk34
    156 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

24 saat kastıgın dogru ama şifreli odada karsına adamları sokup hepsini vuruyosun son adamı bırakıyosun bomba kuruyor. kurduktan sonra vurup imha ediyosun. sizin oyun anlayısınız bu kadar :) GEÇMİŞ OLSUN

0

8.1.2015

Link kopyalandı.