ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

İHTİYAR yenilince tehtid eder. Kilitli

• wolfkurtu6161
    Konu: 6 Yanıt: 11
    105 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

İhtiyar gecenin saat 3'ünde 4-5 tane oda varken seni odadan atarsa şaşırma.Çünkü onun haykırması var senin o oyunda oynama hakkın yok ! Tehtid eder yoksa oyunda adın çıkar.Vah Vah Vah.

Senin 40 küsür zırhla yapamadığını ben 10 zırhla yaparım.Sıkıntı yok.Facebookta sallarken iyi ama forumdaki konuyu kapatmam için TEHTİD edersin . !

Oyunda yan çarla TEHTİD edecek kadar düştün mü Şükrü abi .AZ ÇOK SENİN YAN ÇARIN OLDUĞUNU BİLİRLER !

Facebookta paylaşım yapıp kendimi savunma hakkı bile vermeyip yorulmlarımı sileceğini biliyodum.Acizsin.Haksızsın .Ne kadar TEHTİD EDERSEN ET . GERÇEK BU !

0

28.3.2015

Link kopyalandı.
  • ayberk23
    Konu: 0 Yanıt: 2
    9 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

ve karsımızda gene ihtiyar sen gercekten ihtiyarladın moruk oldun bırak artık oyun oynmayı cek ellerini üstümüzden bana da hk komando atacaktı bugun atamadı sebebi ne ? Haykırma atıp cagırıyorsun sonra odadan atıyorsun moruk yapma kalpten gidiverirsin bak hıkık diye dikkaaaaaat :) ha yüzlesmek istersen rc:8841633 bekleriz.

0

28.3.2015

Link kopyalandı.
  • shiftdelete42
    9 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

UNSTOPPLE VE SOLOTURK BU OYUNDAKI EN  TEMİZ VE EN NAMUSLU OYUNCULARDIR  AYIP ETTIN İHTİYAR

0

28.3.2015

Link kopyalandı.
  • AkifD
    Konu: 13 Yanıt: 177
    808 JFP
    Asteğmen
    Kazanılan Rozetler

Arkadaşlar biraz sakin olalım sonuçta oyun bu ama şükü abi'ye yakışmamış ama bu yaptıkları :)

0

28.3.2015

Link kopyalandı.
  • DEGBTRHEYRJH
    Konu: 5 Yanıt: 12
    125 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

BU NEYİN KAFASI ? İHTİYARIN TIRNAGI OLAMASSINIZ

0

29.3.2015

Link kopyalandı.
  • UzTim
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

ağlamayin lan bebeler

0

29.3.2015

Link kopyalandı.
  • ayberk23
    9 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Sen önce benim kadar erkek olup kendini gizleme forumda gel hadi rc:8841633 konusalım ne derdin varsa sükrü abin gibi az kisilik sahibi erdemli ol gel rc konusalım bekliyorum erkekler sizi hadi

0

29.3.2015

Link kopyalandı.