ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

İfşa Videolarının kaldırılması

• Ivan
    Konu: 6 Yanıt: 23
    144 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

• Merhabalar Ben İvanDrago,
    • Arkadaşlar bildiğiniz üzere oyunda şuan aktif hile mevcut ben şahsen gözlemlerimde bir çok insanın kullandığına şahit oldum ve demoları kaydettim kaydetmeye gözlemlemeye ifşa etmeyede devam ediceğim ayrıca şunuda belirtmek isterim benim isteğim bunların banlanması değil ama bukadar rahat kullanmalarıda değil dediğim gibi dostlar demolar mevcut gerekli kısaltmalar vs yapıldıktan sonra tek tek forumda yayınlıycam forumla ilgilenen görevlilerden tek isteğim açtığım konuları kapatmamaları çünkü herkezin görmesi lazım ki kullananların biraz olsun yüzleri kızarsın.Dediğim gibi tek isteğim bu eğer ki yine kaldırmaya devam ederseniz şahsen ben oyunu bırakıcağım çünkü hile kullanan şahısların konularını kapatmanız sizin onlara göz yummanızdan başka birşeyi getirmiyor aklımıza söyliyceklerim bukadar herkeze iyi oyunlar.   ----İvanDrago---

0

15.4.2015

Link kopyalandı.
  • Vikare
    Konu: 71 Yanıt: 291
    1715 JFP
    Topluluk Yöneticisi
    Kazanılan Rozetler

Merhaba Ivan,

Hile kullandığı iddia edilen kişilerin videoları destek ekibimize geldiği zaman inceleme yapılıyor ve yeterli kanıt bulunduysa oyundan uzaklaştırılıyor. Bu bizim için yeterli bir cezadır, forumda oyuncular arasında tartışma çıkarabilecek konulara izin vermiyoruz.

Elinizdeki videoları YouTube'a yükledikten sonra ekibimize ulaştırırsanız yapacakları inceleme sonucunda gereken cezaları uygulayacaklardır.

0

15.4.2015

Link kopyalandı.
  • Cedkan
    Konu: 9 Yanıt: 22
    174 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

Hileyi engellemeyi düşünüyormusunuz ? kaç aydır aynı hile açık durumda fixlemeyi dünüyüormusunuz ?

0

15.4.2015

Link kopyalandı.
  • RosireaS
    Konu: 9 Yanıt: 30
    207 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

İvan Drago Kardeşim ben bırakmak üzereyim gel beraber bırakalım bu oyunu...! :D

0

16.4.2015

Link kopyalandı.
  • Ivan
    144 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Az kaldı kardeşim bırakmadan evvel yapcaklarım var onları bi yapiyimde ondan sonra bırakırım

0

16.4.2015

Link kopyalandı.
  • HunTurk
    Konu: 23 Yanıt: 100
    638 JFP
    Astsubay
    Kazanılan Rozetler

Bana kalırsa sende hilesin..

Geçen konuştuk da senle..

Wh kalkarsa ilk bırakanlardan olursun bence ;)

0

18.4.2015

Link kopyalandı.
  • Ivan
    144 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Makro olmasına rağmen kullanmıyan biriyim bir tuşa basıp işimi halletmek var iken kullanmıyorsam çıkıpta hilemi kullanacağım? Ayrıca bir insana çamur atıyorsanız deliliniz olsun buyur twyi veriyim bak ayrıca oynadığım neredeyse tüm oyunların oyuniçi videosu mevcut bilgisayarımda buyurun dostlar istiyen olursa veriyim bol bol izleyin belki kendinizide görürsünüz o videoda veyahut birtane hile ile ilgili bir kalıntı bulursanız ben kendim şahsen forumda yayınlarım dediğim gibi hile kullanmak acizliktir bana göre.Yorumlara açığım her daim fakat yorum yaparken o yazdıklarınız boş olmasın lütfen ortaya birşey atıyorsanız bu ağzınızdan çıkan cümleyle değilde ortaya koycağınız kanıt ile olsun.

0

18.4.2015

Link kopyalandı.
  • HunTurk
    Konu: 23 Yanıt: 100
    638 JFP
    Astsubay
    Kazanılan Rozetler

Bana kalırsa dedim bu bence çamur atma değil..

Bu düşüncemin sebebini de açıklamıştım daha önce..

Tekrar açıklayım:

Oyun içinde sana bir oyuncu küfür etmişti..

Sende bir daha etmesini söylemiştin..

Bende bunu sende wh'nin açık olmasını bu yüzden ss alamamana bağlamıştım..

Bu dediğime cevap da vermiştin ancak düşüncemi değiştirmedi..

Tv'ye gelince bundan 2 ay önce kullanan bir tanıdığım vardı..

Şuan oyunu bıraktı sanırım, tv falan hikaye bulamazlar diye..

Ki ben o işlerden anlamayan biriyim baksam nolur :))

0

26.4.2015

Link kopyalandı.