:) Abartmışsın azıcık. Şahsıma da hakaretler geliyo , ama aldırmamak en iyisi. Kendinden eminsen buraya konu açmana gerek olmadığını düşünüyorum. :) Şahsi Fikrim. Arkadaşının yazdığı yorumun da Zerre kadar samimi olmadığı belli :) Selametle. AwmpoweR- Ayrıca kardeşim , başkasının hakaret etmesini istemiyorsan kimsenin arkasından da argo kullanmayacaksın. :)
ilk olarak o arkdaşım değil kardeşim ikinci olarak ben bana argo hitamda bulunulmadıkca kimseye argo kelime kullanmam ve yine tekrarlıyorum bu oyunun en iyi sniper'ı benim kendine güvenen varsa karaktersiz zırhsız gelsin karşıma ikimizde oyunu oynarken bandicam'e çekelim demo olmayacak direk oyunu oynarken çekelim varsa bileğine güvenen sniper gelsin bu millet kendinen iyi oynayana hile demeyi seviyor çünki botluk biyere kadar dır.
Ben kimsenin gidipte suratına sövmedim veya yazarakta sövmedim bu oyunun en iyi sniperı benim ego değil bu bilek egom olsaydı oyunun en iyisi benim derdim nerede duracağımı neye yeteneğim olduğunu bildim için sniper da iyiyim diyorum. bu arada seninle çok karşılaştık hepsinde ölen sen oldun çok nadiren ben öldüm :) Ben buradayım zoom shot diyorsan gel kapışalım video ya çekerek :)