ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

HunstMan Joygame Destek Konuşması

• wolfplus
    Konu: 15 Yanıt: 53
    351 JFP
    Çavuş
    Kazanılan Rozetler

0

5.3.2015

Link kopyalandı.
  • Nodixia
    Konu: 5 Yanıt: 21
    113 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Daha boş yapmayın gençler, Mert kardeşim anlamazlar hala hile diyenler çıkacak neyse biz tam gaz çakmaya devam edecez offline turnuva olursa orda buluşuruz...

0

6.3.2015

Link kopyalandı.
  • BeReLp
    Konu: 5 Yanıt: 22
    119 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

aynen batu katılıyorum :)

0

6.3.2015

Link kopyalandı.
  • wolfplus
    351 JFP
    Çavuş
    Kazanılan Rozetler

Bitmez bu botların ağlamaları ne yapcaz bilmiyorum ki :D 

0

7.3.2015

Link kopyalandı.
  • Asiruh52500
    Konu: 1 Yanıt: 5
    34 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

:) Abartmışsın azıcık. Şahsıma da hakaretler geliyo , ama aldırmamak en iyisi. Kendinden eminsen buraya konu açmana gerek olmadığını düşünüyorum. :) Şahsi Fikrim. Arkadaşının yazdığı yorumun da Zerre kadar samimi olmadığı belli :) Selametle. AwmpoweR- Ayrıca kardeşim , başkasının hakaret etmesini istemiyorsan kimsenin arkasından da argo kullanmayacaksın. :)

0

19.3.2015

Link kopyalandı.
  • wolfplus
    351 JFP
    Çavuş
    Kazanılan Rozetler

ilk olarak o arkdaşım değil kardeşim ikinci olarak ben bana argo hitamda bulunulmadıkca kimseye argo kelime kullanmam ve yine tekrarlıyorum bu oyunun en iyi sniper'ı benim kendine güvenen varsa karaktersiz zırhsız gelsin karşıma ikimizde oyunu oynarken bandicam'e çekelim demo olmayacak direk oyunu oynarken çekelim varsa bileğine güvenen sniper gelsin bu millet kendinen iyi oynayana hile demeyi seviyor çünki botluk biyere kadar dır.

0

19.3.2015

Link kopyalandı.
  • wolfplus
    351 JFP
    Çavuş
    Kazanılan Rozetler

Ben kimsenin gidipte suratına sövmedim veya yazarakta sövmedim bu oyunun en iyi sniperı benim ego değil bu bilek egom olsaydı oyunun en iyisi benim derdim nerede duracağımı neye yeteneğim olduğunu bildim için sniper da iyiyim diyorum. bu arada seninle çok karşılaştık hepsinde ölen sen oldun çok nadiren ben öldüm :) Ben buradayım zoom shot diyorsan gel kapışalım video ya çekerek :)

0

19.3.2015

Link kopyalandı.
  • Asiruh52500
    Konu: 1 Yanıt: 5
    34 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

En usttekı yorumu okuuduysan su yazdıgının bı anlam ıfade etmedıgını anlarsın. :) Üstelik şaşırıyorum. Sen kendi aleminde Kral benim'i oynamaya devam et kardeşim. Başarılar sana.

0

22.3.2015

Link kopyalandı.