ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Hile Kullanımı "RaptoRs"

• wrathAVTK
    Konu: 2 Yanıt: 4
    35 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

İyi oyunlar arkadaşlar; Hepimizin şu sıralar oyunda canımızı en çok sıkan hile konusuna duyarlı olmaya davet ediyorum. Sadece hile diyip küfür etmek veya oyundan atmak kesin bir sonuç değildir. Her oyun sonunda, hile olan oyuncuyu bildirmek ve demosunu alıp gerekli olan yerlere atıp veya bildirmelisiniz ki kesin sonuç alabilelim. Şuan hile olarak  demosunda da belli olan "RaptoRs" isimli oyuncunun 2 demosunu da aşağıya yükledim hepinizin bu konuda duyarlı olmasını bekliyor, yetkili kişilerden gerekeni yapmasını rica ediyorum. 

Ayrıca benim hile kullandığımı öngören arkadaşların demolarını buraya atmalarını önemle rica ediyorum, tüm rip oyuncularına hayırlı akşamlar, iyi oyunlar dilerim.

https://yadi.sk/d/H4nJyNZTdGHFE 1. DEMO

http://s3.dosya.tc/server29/DWhGBU/RaptoRshilekullan_m_.rar.html 2.DEMO

Dakika 4 den itibaren oyuna giriyor.

0

9.12.2014

Link kopyalandı.
  • sheitan384
    Konu: 0 Yanıt: 3
    12 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Aynı şekilde InFlameS & MONSTER bunlarda hile vs. program kullanan şahıslardır.

0

10.12.2014

Link kopyalandı.
  • Morrish
    Konu: 6 Yanıt: 176
    675 JFP
    Astsubay
    Kazanılan Rozetler

demo aldınız mı kardeşim frag a bakaraktan hile demeyin lütfen.Bazı arkadaşlar öyle diyor demo varsa yetkililere iletin onlar gereğini yapar.

0

13.12.2014

Link kopyalandı.
  • wrathAVTK
    Konu: 2 Yanıt: 4
    35 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Morrish yazdığım yazıyı okuma zahmetinde bulunsaydın demo olup olmadığını anlardın

0

15.12.2014

Link kopyalandı.
  • Morrish
    Konu: 6 Yanıt: 176
    675 JFP
    Astsubay
    Kazanılan Rozetler

Burada hileyi ne kadar kanıtlarsan kanıtla buradaki yetkili kişilerin seni alttaki link e yönlendirecekler.Sana tavsiyem o demo yu youtube gibi video izleme sitelere koyup oradan video şeklinde buraya yüklersen daha iyi olacaktır.

joygame.com/destek/NewTicket.aspx?stolen=0&c=499  bu linke şikayetini belirt.

0

15.12.2014

Link kopyalandı.
  • smajnel
    Konu: 2 Yanıt: 425
    1496 JFP
    Orgeneral
    Kazanılan Rozetler

Desteğe ticket atınız

0

27.12.2014

Link kopyalandı.