ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

haksızlık ve HWA nın burnu büyüklügü artistligi

• ouzbaba1905
    Konu: 1 Yanıt: 1
    13 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

ben hwa monster diye bi arkadası gödüm oyunda hwa gaming de galiba herneyse onun onemi yok arkadasa dedimki hwa rush'u nasıl aldın set dizmişdi adam sordum adamın cevabı su sana cevap vermek zorunda deilim sg v.s hakaretler final bullet ekibi onlara önden veriyosunuz bizi oyundan sogutuyosunuz daha alısmadan bende suan rush almak istiyorum fakat öyle bi secenek yok jp yükledigimiz de cevap bekliyorum teşekkürler kahrolsun hwa

0

3.12.2014

Link kopyalandı.
  • Revival07
    Konu: 45 Yanıt: 242
    1281 JFP
    Albay
    Kazanılan Rozetler

ya setsiz onlardan bir halt olmaz kardeşim anca klavyeden işte artistik hareketler yaparlar o kadar gerisi fıs

0

3.12.2014

Link kopyalandı.
  • Sirat0
    Konu: 13 Yanıt: 181
    703 JFP
    Asteğmen
    Kazanılan Rozetler

Haklısın. Benim açtığım konuda da detaylıca belirttim. Konuyu güncel tutarsak çözüme kavuşacağına eminim.  http://www.joygame.com/forum/rip-final-bullet/konu/cok-degerli-ust-duzey-oyuncularimiz/f2f8afa9-ffdc-4166-a8ab-0da8ce629cb0

0

4.12.2014

Link kopyalandı.
  • Revival07
    Konu: 45 Yanıt: 242
    1281 JFP
    Albay
    Kazanılan Rozetler

güncel tutmasına tutarız da inşallah bir bakan eden olur yoksa boşa çaba harcamış oluruz

0

4.12.2014

Link kopyalandı.
  • Morrish
    Konu: 6 Yanıt: 176
    675 JFP
    Astsubay
    Kazanılan Rozetler

Turnuva oyuncuları bizlere örnek olmak yerine hakaret etmeleri gerçekten üzücü bir durum ama yetkili kişiler gereken işlemi yapmasını istiyoruz.

0

4.12.2014

Link kopyalandı.