ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Haketmiyoruz.

• Gorkem5918
    Konu: 1 Yanıt: 5
    25 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Arkadaşlar kendimi tanıtarak başlayacağım.Ben Görkem 20 yaşındayım tekirdağda oturuyorum hem aö'den okuyor hem çalışıyorum.Bunun yanı sıra yıllardır fps rpg tarzda oyun oynuyorum.Nick olarak CahillikNeKötü yü kullanıyorum sizlerde bu nicki kullanmamda haklı oldugumu tekrar tekrar gosterıyorsunuz.Çok degıl 5 dk once pazar sabahı kalktık kahvlatı yaptık bır oyuna gırelım ıstedım.Guzel oyunlarla mac kazandırıyordum.Ama oyle bır salakca sıstem varkı onune gelenı odadan atabılen.Adam 8 round kazandıgım macta odadan atıyor son round kala.Biz nasıl exp kasacağız Kd Kutu puan nasıl kasacağız bunları soruyorum.1 degıl 2 degıl 3 degıl.Ben bu konuda benım gıbı cok ınsanın magdur oldugunu dusunuyorum ya bu sısteme cozum bulun yada bunu yapan afedersiniz dangalakları uzaklaştırın ben çocuk değilim bu tarz hareketler benim gibi düzgün disiplinli oyuncuların canını sıkıyor buna eminim.Tekrar belirtiyim hiçbir hile bug hata dan yararlanarak oynamam zaten taarruz oynamayı her zaman severım yanı korkusuz bır sekılde oyun oynarım rahatımdır olsem olmesem problem degıl benım ıcın ama bu ssekılde bıraz kafamı dagıtıyor eglenıyorum buna mani olmayın tanımadanda insanları bu sekılde reklam yapmayın.Pro lig vs sistemi başlarsa göreceksiniz kim doğru kim yanlış...Umarım derdim sıkıntım anlaşılmıştır.Okuyup dikkate alıp ona göre davrananlara şimdiden teşekkürler.

0

14.12.2014

Link kopyalandı.
  • Morrish
    Konu: 6 Yanıt: 176
    675 JFP
    Astsubay
    Kazanılan Rozetler

Sana tavsiyem kardeşim bir clan'a gir ve o clan ile beraber takıl.Çünkü oyunda oda kurucusu kendinden çok iyi oynayanları atan bir çok kişi mevcut bu durumdan bir çok kişi şikayetci malesef kardeşim.

0

14.12.2014

Link kopyalandı.
  • Gorkem5918
    Konu: 1 Yanıt: 5
    25 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Klanım var klanım olmadıgı surece oyun oynayamayacakmıyım tavsıyen guzel ama tavsıye degıl bu konuya cozum lazım.bunuda joygamenın yapması lazım tam surumle bu sıkıntıyada cozum bulurlar umarım.

0

14.12.2014

Link kopyalandı.
  • Morrish
    Konu: 6 Yanıt: 176
    675 JFP
    Astsubay
    Kazanılan Rozetler

Bir Fps oyunda şunu görmüştüm oda kurucu  lobi'de 3 dk dan fazla afk olunca hemen sistem  oda kurucusu otomatik değiştiriyordu böyle bir sistem gelirse çok iyi bazı oda kurucuları afk olabiliyor.Ve oyunda atma sistemi daha değişik bir sistem yapabilirler.

0

15.12.2014

Link kopyalandı.