Arkadaşlar kendimi tanıtarak başlayacağım.Ben Görkem 20 yaşındayım tekirdağda oturuyorum hem aö'den okuyor hem çalışıyorum.Bunun yanı sıra yıllardır fps rpg tarzda oyun oynuyorum.Nick olarak CahillikNeKötü yü kullanıyorum sizlerde bu nicki kullanmamda haklı oldugumu tekrar tekrar gosterıyorsunuz.Çok degıl 5 dk once pazar sabahı kalktık kahvlatı yaptık bır oyuna gırelım ıstedım.Guzel oyunlarla mac kazandırıyordum.Ama oyle bır salakca sıstem varkı onune gelenı odadan atabılen.Adam 8 round kazandıgım macta odadan atıyor son round kala.Biz nasıl exp kasacağız Kd Kutu puan nasıl kasacağız bunları soruyorum.1 degıl 2 degıl 3 degıl.Ben bu konuda benım gıbı cok ınsanın magdur oldugunu dusunuyorum ya bu sısteme cozum bulun yada bunu yapan afedersiniz dangalakları uzaklaştırın ben çocuk değilim bu tarz hareketler benim gibi düzgün disiplinli oyuncuların canını sıkıyor buna eminim.Tekrar belirtiyim hiçbir hile bug hata dan yararlanarak oynamam zaten taarruz oynamayı her zaman severım yanı korkusuz bır sekılde oyun oynarım rahatımdır olsem olmesem problem degıl benım ıcın ama bu ssekılde bıraz kafamı dagıtıyor eglenıyorum buna mani olmayın tanımadanda insanları bu sekılde reklam yapmayın.Pro lig vs sistemi başlarsa göreceksiniz kim doğru kim yanlış...Umarım derdim sıkıntım anlaşılmıştır.Okuyup dikkate alıp ona göre davrananlara şimdiden teşekkürler.