Merhaba arkadaşlar..
Başlıkta'da belirttiğim gibi oyun da orta bile oynamak zor durumda... düşükte oynamak oyunun tadını vermiyor diyebilirim. Desteğe attığım mesaj sonucu geri dönüş yapılacaktır denildi. Lakin ses seda yok. Bilgisayarın ihtiyacı olan tüm programların güncellemeleri ile birlikte mevuttur... Bilgisayarın özellikleri de aynen şöyle :
işlemci Ön Bellek 6 MB
İşlemci Markası IntelBilgi
İşlemci Teknolojisi Core i7
İşlemci Hızı 2.2 GHz
İşlemci Numarası 4702MQ
Ram Özellikleri
RAM Kapasitesi 32 GB
RAM Tipi DDR3
Ekran Özellikleri
Ekran Boyu 17.3 inch
Ekran kartı
Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız
Ekran Kartı Markası NVIDIABilgi
Ekran Kartı Hafızası 2 GB
HDD Özellikleri
Disk Kapasitesi 1 TBBilgi
Grafik Kart
Ekran Kartı Chipseti GTX760
Hafıza Bus Hızı
Optik Sürücü DVD Super Multi
Sensör
Çözünürlük 1920 x 1080
Diğer
İşletim Sistemi Windows 8
Ekran kartının ayalarını oyun için ayarla çarpaklık olsun renklendirme olsun aynı sorun bendede var grafik yükselttiğimde adamlar belli olmuyor düşük yapınca ayrları ne hikmetse adamlar net görünüyo.Monitöründende grafikler çok değişiyor bilgin olsun.2 pc var aynı anda açıyorum birinde cam gibi görüntü diğerinde sönük bi görüntü oluyo.21 inc ekranda oyun görüntüsü çok değişiyor birde güzel bir ekran kartın varsa herşey çok net.
Dediğinle haklısın, lakin bunun hiç bir anlamı olamaz. Mantık dışı oynanılan tüm oyunlarda fantezi olsun diye daha ayar yok mu ? demek varken böle minumum oyun gereksinimleri olan platformda orta bile oynanması zor... Yetkililere mesaj attım dönüşü bekliyorum belki bir umut carsambaya oyunu optimize ederlerse bizde gönül rahatlığı ile oynarız